Virtuvės rankšluosčių laikikliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Rūšys
Filter

Ant ko pakabinti popierinį rankšluostį?

Virtuvės popierinių rankšluosčių stovas tapo būtina virtuvės įrangos dalimi, nuo kuriosgalimalengvainuplėštipopieriaus lapą ir nuvalyti stalviršį, nusausinti nuplautus vaisius ir daržoves, taip pat naudoti juos riebalams nuo keptomaistonusausinti. Ant jų pravartu pakabinti rankšluosčius, kad būtų galima patogiai nuplėšti atskirus lapus. Tačiau svarbu, kad jie turėtų tvirtą pagrindą ir būtų šiek tiek sunkesni, nes taip bus daug lengviau nuplėšti popierių net ir viena ranka, nesibaiminant, kad apvirs visas stovas. Verta pridurti, kad tokio tipo virtuvės įranga taip pat gali būti dekoratyvus interjero akcentas. Rinkoje esančių gaminių gausa labai palengvina mūsų užduotį, nes juos galime pritaikyti konkrečiam įrengimo tipui. Internetinėje parduotuvėje "Mondex" rasite platų minėtų gaminių pasirinkimą - be kita ko, rekomenduojame kelių dekoratyvinių variantų juodą virtuvės rankšluosčių stovą. Jie puikiai atrodo moderniuose interjeruose, taip pat įrengtuose skandinavišku ir minimalistiniu stiliumi. Mūsų gaminiai suprojektuoti taip, kad popieriaus ritinėliai patys neišsivyniotų ir būtų lengvai nuplėšiami.

Kokį gaminį rinktis mažoje virtuvėje?

Kaip jau minėjome, virtuvinis rankšluosčių laikiklis privalo būti kiekvienuose namuose. Tačiau jį verta rinktis tokį, kad būtų labai patogu naudoti. Jei turite daug vietos ant stalviršio ar palangės, tuomet verta rinktis vertikaliai orientuotus gaminius. Tuomet atkreipkite dėmesį į tai, ar jis turi neslystančias kojeles arba pagrindą, taip pat ar stabiliai stovi ir ar jį galima naudoti su bet kokio skersmens mažesniais ar didesniais voleliais. Tačiau ką daryti, jei patalpos yra mažo ploto? Tuomet verta rinktis, pavyzdžiui, ant bėgių tvirtinamus gaminius. Taip sutaupoma stalviršio vietos ir išnaudojama erdvė po virtuvės spintelėmis. Dažnai galima įsigyti gaminių, primenančių savotiškus krepšelius, pritvirtintus specialiais kabliukais. Paprastai jie gaminami iš sidabro spalvos medžiagų, tačiau auksiniai virtuvinių rankšluosčių laikikliai taip pat puikiai tiks daugelyje virtuvių, kad suteiktų puošnumo.

Kaip pakabinti popierinį rankšluostį?

Pakabinti rankšluostį ant pakabos labai paprasta. Tiesiog išimkite ritinėlį iš pakuotės ir užmaukite jį ant išsikišusio strypelio per tam skirtą skylutę. Pravartu nuplėšti ritinio sujungimo vietą, kad būtų daug lengviau nuplėšti atskirus lapelius. Jei virtuvėje įsirengėme įtaisą su ribotuvu, kad ritinys netyčia neišsivyniotų, pasirūpinkite atitinkamai sureguliuoti lapo skersmenį. Daugumos gaminių skersmuo yra standartizuotas, todėl didesni ritiniai gali netelpti į stovą. Tas pats pasakytina ir apie įtaisus, įrengtus ant bėgių - tačiau čia paprastai nebūtina nustatyti ritinių ant specialaus strypo. Tuomet pakanka atplėšti sujungimo vietą ir padėti juos horizontaliai ant stovo.

Peržiūrėkite kitus mūsų internetinėje parduotuvėje esančius gaminius:

- Nuotraukų rėmeliai

- Veidrodžiai

- Žibintai ir žibintai

- Puodeliai

- Baltos duonos lentelės

- Dideli kavos puodeliai

Pakraunama...