21.03

5 būdai, kaip papuošti Velykų stalą

Velykos yra viena populiariausių švenčių, sutampančių su pavasario pradžia. Todėl verta pasirūpinti tinkamomis dekoracijomis, kad mūsų namai ar butas atrodytų įspūdingai ir sukurtų malonią atmosferą. Specialistai sutaria, kad Velykų stalą reikėtų puošti įvairiaspalviais akcentais, kad šventė mus nuteiktų gerai nuotaikai. Kartu pravartu įvesti baltos spalvos elementų, kurie asocijuojasi su elegancija ir kažkuo šventišku, kas puikiai dera prie šios iškilmingos šventės atmosferos. Naujausiame straipsnyje išsamiai aprašome, kaip 5 žingsniais papuošti stalą Velykoms - tad skaitykite toliau!

Velykų stalo dekoravimo pasiūlymai

Bet kokio Velykų stalo pagrindas - elegantiška staltiesė, pageidautina balta, kuri suteiks kompozicijai nemažai elegancijos. Tada galite pasiruošti keletą dekoracijų, kurios visą kompoziciją padarys daug patrauklesnę:

  • Naudokite mūsų 22x16,2x12,3 cm dydžio keraminį korpusą, kurįgalima rinktis iš įvairių spalvų - žalios, sidabrinės ir juodos. Prikimškite juos vatos, gerai sudrėkinkite vandeniu, o tada ant viršaus užbarstykite dalį kruopų arba avižų sėklų ir reguliariai pabarstykite. Šią dekoraciją patartina paruošti likus bent dviem savaitėms iki Kalėdų, kad sėklos spėtų sudygti ir augalai galėtų augti.
  • Sukurkite šventinę atmosferą tiek pusryčiams, tiek kitų dienų vakarienei naudodami 12x6 cm dydžio žvakę LANDSCAPE. Žvakė yra rožinės spalvos, todėl ji bus ryški stalo puošmena, o kartu sukurs jaukią atmosferą interjere.
  • Mūsų internetinėje parduotuvėje esanti dekoratyvinė keraminė višta - dar vienas Velykų stalo puošybos variantas. Į vidų galite įdėti šokoladinių kiaušinių, kuriuos vaikai mėgsta pasiekti.

Įsitikinkite, kad Velykoms turite tinkamus stalo indus

Bene įspūdingiausias bet kokio stalo puošybos elementas yra įspūdingi velykiniai indai. Jie yra esminis stalo apipavidalinimas ir kartu turi funkcinę reikšmę, nes leidžia patogiai vartoti paruoštą maistą. Ekspertai sutaria, kokius indus rinktis, kad stalas atrodytų elegantiškai - balti indai yra amžina klasika, kuri niekada neišeis iš mados, nes puikiai atrodo ir kitomis progomis. Kartu galite rinktis servizą su subtiliais dekoratyviniais akcentais, pavyzdžiui, auksinėmis juostelėmis, kurios suteikia prabangaus dizaino. Rekomenduojame mūsų parduotuvėje esančius pietų komplektus, tarp jų, be kita ko, DAISY 6 asmenims, kurį iš viso sudaro 30 elementų. Rinkinį sudaro 3 rūšių lėkštės ir puodeliai su lėkštutėmis. Kiekviena lėkštė turi ploną auksinį apvadą ir subtilų įspaudą, todėl tikrai patrauks dėmesį.

Taip pat skaitykite kitus tinklaraščio įrašus:

- Kaip turėtų atrodyti Velykų stalas ?

- Kaip paruošti stalą kavai ir pyragui - skanus desertas ant stilingo stalo

Mūsų Produktai

Naujienos
|
Bestseleriai
|
Akcijos
Pakraunama...