07.03

Kodėl stiklinė yra universalus indas bet kurioje virtuvėje?

Stiklinė yra privalomas indas kiekvienoje virtuvėje, kuris mums dažniausiai asocijuojasi su gėrimų patiekimu, ir tai iš tiesų yra jos funkcija. Tačiau verta pabrėžti, kad tai yra universalus indas, todėl tinkamai parinktas jis tikrai bus neįkainojamas. Apie tai, kodėl stiklinė yra universalus indas kiekvienoje virtuvėje, galite perskaityti naujausiame mūsų straipsnyje, todėl kviečiame skaityti toliau!

Kaip naudoti stiklinę virtuvėje?

Stiklainių panaudojimas virtuvėje yra didžiulis - jie puikiai tinka šaltiems gėrimams eksponuoti, tačiau juos verta naudoti ir kitais būdais:

  • Juos galima naudoti desertams patiekti vietoj taurių. Tai ypač praktiška, jei neturite pakankamai vietos įvairių rūšių indams laikyti. Taurėse galima patiekti ledus, vaisių desertus arba vienarūšius patiekalus, pavyzdžiui, Etono mišrainę iš plaktos grietinėlės, smulkintų meringų ir smulkintų braškių.
  • Stiklines mūsų mamos ir močiutės nuo seno naudojo kaip praktišką matavimo taurę - juk daugelyje receptų tiek birūs produktai (cukrus, miltai), tiek skysti produktai (vanduo, aliejus, pienas) matuojami "stikline". Žinoma, kalbame apie standartinę stiklinę, kurios talpa - 250 mililitrų.
  • Koldūnų tešlos pagrindu pagamintiems patiekalams ruošti taip pat tinka įvairių tipų stiklinės. Klasikinės maždaug 6 centimetrų skersmens stiklinės idealiai tinka iš tešlos išpjauti apskritimus koldūnams gaminti. Mažesnio skersmens stiklinės idealiai tinka išpjauti apskritimus, skirtus ravioliams Kalėdų vakaro barščiams gaminti.

Labai svarbu pasirinkti tinkamus stalo indus. Internetinės parduotuvės "Mondex" pasiūloje yra 250 ml talpos stiklinių, įskaitant 6 BLENDED CASUAL indų rinkinį, kurie idealiai tinka desertams, koldūnams ar ravioliams ruošti ir, žinoma, puikiai atrodo ant stalo patiekiant gėrimus. Vartotojų dėmesį taip pat patraukia platus puodelių asortimentas, taip pat stilingi kavos puodeliai, kurie neabejotinai bus patikimi kiekvienuose namuose.

Termo puodeliai - patikimas indas įvairiapusiam naudojimui

Be klasikinių taurių, virtuvėje puikiai tinka naudoti ir terminės stiklinės. Jie turi dvigubas sieneles, pagamintas iš borosilikatinio stiklo, kurios pripildytos oro, todėl tinka bet kokiam gėrimui patiekti. Jie idealiai tinka atšaldytiems gėrimams - sultims ar limonadams - patiekti, nes dėl minėto izoliacinio sluoksnio jie daug ilgiau išlieka šalti. Tai puikus sprendimas, kai reikia patiekti karštus gėrimus - kavą, arbatą ir žolelių užpilus. Galite pagalvoti, kad laikydami tokią stiklinę nusideginsite rankas. Nieko negali būti toliau nuo tiesos! Dviguba sienelė apsaugo rankas nuo nudegimo ir kartu užtikrina, kad gėrimas ilgiau išliktų karštas.

Taip pat žr. kitus mūsų tinklaraščio straipsnius:

- Kurios stiklinės tinka indaplovei?

- Kokia stiklinė kokiam gėrimui?

Mūsų Produktai

Naujienos
|
Bestseleriai
|
Akcijos
Pakraunama...