07.03

Motinos dienos dovana - 3 praktiškų dovanų pasiūlymai

Daugeliui iš mūsų gegužės 26 d. minima Motinos diena yra ypatinga diena, kurią norime paminėti ypatinga dovana. Geriausiai tinka dovanos iš širdies, kurios mūsų motinoms sukelia plačią šypseną. Verta atkreipti dėmesį ir į praktinį aspektą - gera dovana šiai šventei gali būti ne tik įspūdinga, bet ir labai naudinga. Todėl šiame įraše pateikėme keletą praktiškų dovanų idėjų, kurias galite rasti mūsų internetinėje parduotuvėje. Kviečiame skaityti toliau!

Stilingas arbatos puodelis - tai išbandyta geros dovanos Motinos dienos proga idėja

Tarp išbandytų dovanų Motinos dienai ypač pirmauja puodeliai, kurie patinka mamoms, mėgstančioms rinkti originalaus dizaino indus. Tokia dovana tikrai primins joms ypatingas šventės metu praleistas akimirkas. Internetinėje parduotuvėje "Mondex" rasite platų puodelių asortimentą, įskaitant labai stilingus puodelius su gėlėmis, įskaitant MAGNOLIA BEATA/DOROTA modelį, kurio talpa 350 mililitrų, kartu su lėkštele, pagaminta iš porceliano, kuris suteikia jiems elegantišką išvaizdą. KAMELIA puodelis su auksiniu dirželiu, kurio talpa 250 mililitrų, taip pat pasižymi elegantišku dizainu, kuris tikrai patiks įvairaus skonio mamoms. Modernus DIAMENT puodelis su 230 mililitrų talpos lėkštele yra ideali dovana šiuolaikinį dizainą vertinančioms motinoms. Modelis yra vienspalvis, tačiau turi dekoratyvų reljefinį dizainą, todėl puodelis puikiai atrodo ant stalo. Turime ką pasiūlyti ir gerokai stipresnio dizaino gerbėjams - 200 mililitrų talpos modelis CYNTHIA patiks, nes jis yra minimalistinio dizaino ir turi stilingą, didelę lėkštę, ant kurios taip pat galima padėti kavos sausainį.

Elegantiška vazelė, pripildyta gėlių, tikrai pradžiugins bet kurios mamos veidą.

Vazos taip pat yra patikima dovana Motinos dienos proga. Tačiau kaip rasti tinkamas vazas, atitinkančias motinos skonį? Puikus pasirinkimas - skaidrūs modeliai, įskaitant mūsų internetinėje parduotuvėje esančią SERENITE vazą, kuri yra smėlio laikrodžio formos ir plačiausioje vietoje yra 13 cm pločio, o jos bendras aukštis - 25,5 cm. Ji puikiai tiks su pavasarinėmis gėlėmis, pavyzdžiui, tulpėmis ar margaisiais. 30,5 cm aukščio skaidri BOHEMIA ORBIT vaza taip pat puikiai tinka jurginams ar kvapniosioms medžių lelijoms eksponuoti.

Papuošalų dėžutė neabejotinai bus tinkama dovana Motinos dienos proga.

Mamos mėgsta papuošalus, todėl Motinos dienos proga pravartu joms padovanoti originalią skrynelę, kurioje jos galėtų saugoti savo papuošalus. Be kita ko, rekomenduojame veidrodinę skrynelę su dviem stalčiais, kurioje galima laikyti auskarus, apyrankes ir grandinėles ir kuri tikrai papuoš bet kokį interjerą, nes puikiai atrodo ant tualetinio stalelio ir komodos.

Taip pat skaitykite kitus tinklaraščio įrašus:

- Kalėdinių dovanų idėjos namams

- 6 puikūs dovanų įkvėpimai kavos mėgėjui

Mūsų Produktai

Naujienos
|
Bestseleriai
|
Akcijos
Pakraunama...