Saugojimo krepšiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Sandėliavimo krepšiai su dangčiais įneša tvarkos į jūsų namus

Mūsų namuose netrūksta smulkių daiktų, kurie praverčia įvairiose situacijose. Todėl pravartu pasirūpinti, kad visi jie turėtų savo vietą, ir čia praverčia rakinami laikymo krepšiai. Juose galima laikyti telefonų įkroviklius, nešiojamuosius kompiuterius, smulkius įrankius ar siuvimo reikmenis. Krepšeliai yra estetiški, o dėl turimų gaminių juos labai lengva priderinti prie bet kokio interjero.

Kokį žaislų laikymo krepšį pasirinkti?

Kiekvienas mažylis turi didelę žaislų kolekciją, todėl svarbu palaikyti joje tvarką. Todėl verta įsigyti vaikiškų saugojimo krepšių, ypač spalvingų modelių, kurie papildytų bendrą kambario dizainą. O kad viskas būtų tvarkinga ir švaru, pravartu įsigyti daiktų laikymo krepšius su ratukais, kad juos būtų galima lengvai nugabenti į paskirties vietą.

Kas yra krepšiai be prisilietimų?

Sandėliavimo krepšiai taip pat kuriami naudojant bekontaktę technologiją. Juose naudojama infraraudonųjų spindulių šviesa, kuri reaguoja į mūsų rankų judesius. Mechanizmas įjungia dangtį, kuris atsidaro, kad būtų galima įdėti mūsų daiktą, tas pats mechanizmas automatiškai uždaro dangtį. Tai idealiai tinka tais atvejais, kai mūsų rankos yra nešvarios, tada dangtis nesusitepa.

Kuo naudingi metaliniai laikymo krepšiai?

Metaliniai laikymo krepšiai paprastai yra ažūrinės konstrukcijos, todėl jie yra gana lengvi, tačiau labai tvirti. Jie dažniausiai naudojami maisto produktams, daugiausiavaisiams ir daržovėms,laikyti, nes tai įneš tvarkos virtuvėje, o kartu šie produktai lėčiau genda, nes dėl laisvų erdvių laisvai cirkuliuoja oras. Daugelyje namų virtuvėje skiriama speciali vieta su lentyna, kurioje patartina rinktis šio tipo krepšelius. Juose galima laikyti šaknines daržoves - morkas, petražoles, taip pat bulves ir vaisius, kuriuos valgome nuolat.

Medžiaginiai laikymo krepšeliai - funkcionalumas derinamas su unikaliu dizainu

Daugelis vartotojų taip pat mėgsta naudoti medžiaginius laikymo krepšius, ypač tuos, kurie telpa į lentynų lentynas. Jie yra puikus pasirinkimas, kai norima ne tik maksimaliai išnaudoti baldo tūrį, bet ir susikurti papildomos vietos daiktams laikyti. Jie būna su dangčiais ir be dangčių, dažnai gausiai dekoruoti geometriniais raštais arba gėlių motyvais, todėl interjerui suteikia papildomo puošybos elemento. Verta paminėti ir jūros žolės laikymo krepšius - jie paprastai būna šiek tiek didesni, todėl gali būti naudojami ir kaip dekoratyvinis akcentas, įnešantis į kambarį šiek tiek šilumos. Jei juos naudosite namuose, jie tinka skėčiams laikyti, o terasoje - pagalvėlėms, antklodėms ir pledams.

Peržiūrėkite kitus mūsų internetinėje parduotuvėje esančius gaminius:

- Sieniniai veidrodžiai

- Laikrodžiai

- Vaza

- Akiniai

- Lėkštė

- Puodeliai

Pakraunama...