07.03

Kaip paruošti kavos ir pyrago stalą - skanus desertas ant stilingo stalo

Susitikimas prie kavos ir pyrago - puiki proga praleisti kokybišką laiką su artimaisiais. Be to, kad paruoštumėte skanius užkandžius, verta nepamiršti jų patraukliai patiekti, juk valgome ir akimis. To pagrindas - tinkamas stalo padengimas, o tai padaryti padeda staltiesės, įskaitant mūsų siūlomą 140x380 cm dydžio DORIS modelį, kuris yra sniego baltumo spalvos ir siuvinėtas gėlių raštais. Ant stalo jos atrodo labai rafinuotai, todėl puikiai tinka popietiniams susitikimams po darbo arba patiekus desertą po sekmadienio vakarienės, į kurią pakvietėte artimuosius. Ant jų pravartu padėti popierinių servetėlių, kad galėtumėte nusišluostyti rankas ir burną. Mūsų internetinėje parduotuvėje, be kita ko, siūlomos 33x33 cm dydžio rožinės magnolijos servetėlės, supakuotos po 20 vienetų, kurios puikiai papildo minėtos staltiesės dizainą. Tos pačios servetėlės taip pat puikiai atrodys ant stalo, tačiau žolelių pavidalo baltame fone, kurios suteiks įdomų akcentą stalo serviravimui.

Tinkami desertų serviravimo indai yra būtini kiekvienam stalui!

Kviečiant svečius kavos ir pyrago, žinoma, svarbu skanėstus patiekti ant ryškių indų. Padėti gali "Mondex" internetinėje parduotuvėje esantys gaminiai. Ypač rekomenduojame originalias lėkštes, įskaitant dviejų pakopų BASIC modelį baltos spalvos ir ant auksinio rėmo. Prie jo verta priderinti gražias torto lėkštes, kurios leis patogiai valgyti paruoštą tortą. Prie šios lėkštės geriausiai derės baltos spalvos indai, tačiau galite paįvairinti ir juodos spalvos indais, kurie suteiks malonų kontrastą ir padarys stalą labai elegantišką. Žinoma, nepamirškite svečiams parūpinti torto šakutės ir kavos šaukštelių.

Ką patiekti su kava prie torto?

Tortai paprastai patiekiami su aromatinga kava, kuri turėtų būti patiekiama, pavyzdžiui, originaliuose puodeliuose. Ypač rekomenduojame 250 mililitrų talpos KORONKA modelį su lėkštute, kurios ypatybė - reljefiniai raštai, primenantys nėrinių raštus, todėl ji labai elegantiška ir dera prie daugelio kitų baltos spalvos indų. Taip pat tame pačiame asortimente yra paprastos formos puodeliai ir 1 litro talpos ąsočiai, į kuriuos telpa karštas gėrimas 3-4 asmenims. Jei dažniau priimate šeimą ir draugus prie kavos ir pyrago, taip pat rekomenduojame praktišką keturių PETER stovų puodelių rinkinį, kurių kiekvieno talpa - 350 mililitrų, jie yra skaidrūs ir turi reljefinį raštą, suteikiantį originalų dizainą. Specialus stovas leidžia laikyti indus vienoje vietoje, tai puikiai tinka interjeruose, kur indų laikymui yra mažai vietos.

Taip pat skaitykite kitus mūsų tinklaraščio įrašus:

- Kuris puodelis, kuris puodelis kokiai kavai?

- Kaip gražiai padėti pyragą ant lėkštės?

Mūsų Produktai

Naujienos
|
Bestseleriai
|
Akcijos
Pakraunama...