Skalbinių krepšiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
more... less
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Į ką turėtumėte atsižvelgti pirkdami skalbinių krepšį?



Daugelis iš mūsų neįsivaizduoja savo kasdienio gyvenimo be skalbinių krepšio, į kurį metame pasenusius ar nešvarius drabužius, servetėles, staltieses ar užuolaidas. Renkantis skalbinių krepšį svarbiausia atkreipti dėmesį į tai, ar jame yra angų, per kurias oras laisvai patenka į vidų.



Stilingi juodi skalbinių krepšiai



Skalbinių krepšiai gali būti įdomi interjero puošybos forma, todėl daugelis vartotojų renkasi juodus skalbinių krepšius, kurie papildo bet kurį vonios ar skalbyklos kambarį. Daugelis jų taip pat turi stilizuotus retro stiliaus užrašus "Laundry". Juodi skalbinių krepšiai ypač gerai atrodo lofto ir glamūriniuose interjeruose.



Idealiai tinka boho ir skandinaviškiems interjerams - pinti skalbinių krepšiai



Pinti skalbinių krepšiai yra sukurti iš natūralių žaliavų, todėl ypač gerai dera skandinaviškuose ir boho interjeruose. Subtilios pintų skalbinių krepšių angos užtikrina aukštą vėdinimo lygį, kuris yra labai svarbus higienos sumetimais.



Praktiški skalbinių krepšiai su sėdyne



Tarp praktiškų vonios kambario atributų verta paminėti skalbinių krepšius su sėdyne. Juose galite laikyti skalbinius ir sėdėti ant pritvirtintos sėdynės, pavyzdžiui, lakuodami nagus.



Dizaineriški ir funkcionalūs skalbinių krepšiai su lentyna



Skalbinių krepšiai su lentynėle taip pat labai naudingi. Viena vertus, juose galima laikyti skalbti skirtus drabužius, kita vertus, ant pritvirtintos lentynos galite pasidėti būtiniausią kosmetiką ar rankšluosčius.



Kur geriausiai tinka skalbinių krepšiai ant ratukų?



Skalbinių krepšiai ant ratukų pirmiausia naudojami profesionaliose skalbyklose, kuriose laikomi dideli kiekiai skalbimui skirtų paklodžių, patalynės ar prijuosčių. Nedideli skalbinių krepšiai ant ratukų puikiai tiks namuose, kur pasikliaujama mobiliais atributais.



Lengvi ir patogūs plastikiniai skalbinių krepšiai



Vieni populiariausių skalbinių krepšių yra pagaminti iš plastiko. Jie yra lengvi ir lengvai perkeliami iš vienos vietos į kitą, taip pat išsiskiria lengva priežiūra.



Skalbinių krepšiai spintoje tinka mažiems vonios kambariams.



Skalbinių krepšiai spintoje yra puikus sprendimas vonios kambariams, kuriuose yra mažai vietos. Be to, juose galima diskretiškai laikyti skalbinius, o tai populiaru tarp vertinančių minimalizmą. Be šių, puikiai tiks ir skalbinių krepšiai stalčiuje, kuriuos galima lengvai ištraukti.



Kuo išsiskiria įmontuojami skalbinių krepšiai?



Įmontuojami skalbinių krepšiai dažniausiai yra išskirtiniai, ažūriniai metaliniai krepšiai, kurie tvirtinami specialiomis ištraukiamomis kreipiančiosiomis.



Į ką reikėtų atsižvelgti renkantis skalbinių krepšį skalbimo mašinai?



Vienas iš inovatyviausių gaminių yra skalbyklės skalbinių krepšiai, kurie dedami ant skalbyklės šono. Jie dažniausiai būna sulankstomi, todėl vonios kambaryje neužima daug vietos. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį į tvirtą šių tipų skalbinių krepšių konstrukciją.



Estetiškas skalbinių krepšys su dangčiu



Skalbinių krepšiai su dangčiais dominuoja daugumoje vonios kambarių. Atsižvelgdami į savo poreikius, galime rinktis skalbinių krepšį su nuimamu dangčiu arba su dangčiu, pritvirtintu nedideliu lankstu.



Taip pat žiūrėkite:



Pakraunama...