Grindų kilimėliai ir valytuvai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kilimėliailauko ir vidaus durims, kilimėliai laiptinėms, kilimėliai viešosioms patalpoms - tai įrangos elementas, kurio dėl praktinių, estetinių ir švaros sumetimų negalima pamiršti. Būtent durų kilimėliai yra pirmoji ir veiksminga užtvara, apsauganti nuo purvo, vandens, sniego, purvo ir pan. patekimo į patalpą. Be to, šie namų durų kilimėliai padarys patrauklesnį patį įėjimą į namus, jie gali būti savotiška puošmena ir nekantriai kviesti svečius į namus.

Namų durų kilimėliai - kurie yra efektyviausi? Durų kilimėlių durų kilimėliams tipai

Žinoma, rinkoje yra begalė durų kilimėlių. Todėl prieš renkantis verta suvokti, kokių kategorijų kilimėlius durims skiriame. Na, o dėl paskirties vietos turime: kilimėlius namams, kilimėlius visuomeninėms patalpoms, lauko kilimėlius ir vidaus kilimėlius.

Daugiabučių patalpų durų kilimėliai paprastai yra guminiai, ažūriniai, didelių matmenų kilimėliai, pakloti specialiai tam skirtose duobėse. Jie taip pat gali būti metaliniai kilimėliai su nusėdimo vieta arba be jos. Jų paskirtis - visų pirma surinkti sunkiausius nešvarumus, vandenį, sniegą ir purvą.

Namų durų kilimėliai yra dekoratyvesni ir puošnesni. Dažniausiai susiduriame su standartinių mažų 40x60 cm arba šiek tiek didesnių 90x60 cm arba 120x80 cm dydžio durų kilimėliais iš kokoso pluošto. Kokoso durų kilimėliai tokie patrauklūs ir populiarūs, nes jų šiurkštus ir tvirtas pluoštas puikiai valo batus, sugeria drėgmę, be to, kokoso pluoštą galima dažyti pagal pageidavimą. Šie kilimėliai gali būti marginti įvairiais raštais, šūkiais, palinkėjimais, juos netgi galima personalizuoti. Jie tikrai nėra nuobodūs.

Kita namų durų kilimėlių rūšis - guminiai, šiek tiek panašūs į daiktinius. Dažniausiai jie būna ažūrinės formos; šiuo atveju svarbiausia, kad būtų lengva valyti. Paprasčiausiai nuvalykite nešvarumus iš po kilimėlio, nuskalaukite jį ir vėl švariai išplaukite.

Paskutinė kategorija - plastikiniai durų kilimėliai. Jie dažnai būna su smulkiomis ir tankiomis adatėlėmis, kurios leidžia puikiai išvalyti batus. Trūkumas tas, kad jie palyginti greitai susidėvi.

Išorinių durų kilimėliai, prieškambario kilimėliai, vonios kambario kilimėliai - privalomi namų apyvokos reikmenys

Bepaprastai durims skirtų kilimėlių, taip pat verta pasižvalgyti po dekoratyvinius kilimėlius ir kilimėlius prieškambariui. Pasirinkimas tikrai didelis, o įdomūs raštai gali papuošti vidaus laiptus, koridorių ar prieškambarį. Tai įprasti plokšti austi kilimėliai, kuriuos lengva valyti, jie dažnai užbaigiami kutais ir puikiai tinka interjero dizaine taip populiariam boho stiliui.

Taip pat galite pagalvoti apie jaukius kailinius kilimėlius. Jie puikiai sušildys interjero atmosferą.

Durų kilimėlių srityje turėtumėte nepamiršti ir lauko laiptų. Čia saugumo sumetimais idealiai tinka visi neslidūs kilimėliai su neslidžiu pagrindu arba visiškai gumuoti.

Namų grindų tekstilės srityje taip pat reikėtų nepamiršti nesenstančių vonios kambario kilimėlių. Jie yra patikimi ir visada madingi. Patartina rinktis šiuos universalius rinkinius, vienodų spalvų, atitinkančius vonios kambario charakterį ir stilių.

Taip pat žr: Kilimai, staltiesės, kilimai, kavos staliukai, lovatiesės ir antklodės

Įdomių idėjų rasite mūsų tinklaraštyje:

Kokios dekoracijos prieškambariui?

Dovanų idėjos įkurtuvių vakarėliui

Pakraunama...