Puodų įdėklai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Medžiaga
Rūšys
Filter

Puodo padas - kodėl verta jį turėti?



Neabejotinai verta namuose turėti puodų pagalvėles. Ir ne veltui -ant stalviršiogalėsitestatyti karštus puodus nesijaudindami, kad juos sugadinsite. Yra įvairių rūšių, įskaitant bambukines. Būtent tokį 19,5 cm skersmens modelį rasite mūsų pasiūlyme. Šiam pasiūlymui būdinga apvali forma, deranti prie puodo dugno.



Padėkliukai - praktiški virtuvės reikmenys



Puodų padėkliukai yra labai praktiški virtuvės aksesuarai, kurie pravers bet kuriuose namuose. Verta žinoti, kad jie gali būti įvairių formų ir dydžių. Dėl to padėkliukus lengva pritaikyti pagal savo poreikius. Į savo asortimentą įtraukėme 20 cm x 20 cm bambukinį 20 cm x 20 cm kvadrato formos padėkliuką puodams. Tokie matmenys padidina modelio universalumą, nes jis tiks ir mažesniems, ir didesniems puodams, o tai yra didžiulis privalumas.



Indukciniams puodams skirti puodų padai - arba karštį sugeriantys adapteriai



Taip pat galime jumspasiūlyti tai, kas leis gaminti maistą ant indukcinės kaitlentės, net jei naudojate puodą, kuris jai netinka . Šios problemos sprendimas labai paprastas. Be to, jis leidžia naudoti virtuvės indus, kuriuos jau turite savo virtuvėje. Mūsų asortimente rasite dviejų dydžių indukcinėms viryklėms skirtų puodų padų - 19 cm ir 23,5 cm. Adapteris greitai sugeria šilumą. Puodai įkaista tolygiai, jei padą priderinsite prie dugno skersmens. Verta paminėti, kad indukcinių puodų padus lengva prižiūrėti - juos netgi galima plauti indaplovėje. Mūsų pasiūlymai pagaminti iš 18/0 nerūdijančio plieno ir yra universalūs.



Puodų pagalvėlės spintelėms - palengvinkite indų laikymą



Taip pat verta paminėti puodų padus spintelėms, kad būtų lengviau laikyti puodus. Tokie kilimėliai yra neslidūs, todėl neleidžia indams nukristi. Be to, juos lengviau išdėstyti, palaikyti tvarką. Raginame naudoti tokio tipo puodų kilimėlius kiekvienoje spintoje, kurioje laikote virtuvės reikmenis. Šio tipo kilimėliai, kuriais galite iškloti stalčių, taip pat yra veiksmingas būdas išvengti drėgmės viduje. Dėl šios priežasties naudojama medžiaga yra sugerianti. Į tai verta atsižvelgti projektuojant virtuvę ir visas joje esančias naudingas erdves.



Sužinokite ir apie kitus mūsų asortimento gaminius:



- Žibintas



- Stalo kilimėliai



- Kvadratinės lėkštės



- Kavos puodeliai



- Puodeliai



- Ąsočiai

Pakraunama...