Dekoracijos

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Medžiaga
more... less
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Namų dekoracijos - paprastas būdas užbaigti interjerą


Daugeliui iš mūsų dekoratyvinių elementų rinkimasis yra maloniausia namųatnaujinimo dalis. Kiekviena atskira detalė suteikia interjerui ypatingą prieskonį ir leidžia mums dar jaukiau jaustis savo keturiose sienose. Kambario dekoracijos gali būti bet kokio stiliaus, tačiau jos visada tam tikru būdu atspindi kiekvieno namų ūkio nario charakterį. Iš plataus asortimento renkamės dekoracijas, geriausiai atitinkančias mūsų skonį, todėl bet kuris kambarys gali tapti mūsų mėgstamiausia būsto vieta. Tokios detalės kaip veidrodžiai ir laikrodžiai papildo mūsų namų interjerą ir leidžia mums jaustis visiškai jaukiai. Svetainės, miegamojo ir net prieškambario apdaila yra labai svarbi. Būtent šios nepastebimos detalės, pavyzdžiui, dekoracijos, užbaigia visumą, kartu darydamos įtaką mūsų nuotaikai. Pasirodo, net tokios detalės kaip vazonai, į kuriuos sodiname mėgstamus augalus, gali turėti įtakos. Jei vertinate minimalizmą be banalybių, jus tikrai sudomins Basile keraminis aukso spalvos vazonas. Verta atkreipti dėmesį net ir į pačius pagrindinius kambario aksesuarus, kad pasiektumėte visišką dekoro darną.


Pagrindinės dekoracijos taip pat turi reikšmės


Priešingai nei atrodo, ir patys pagrindiniai elementai atlieka didžiulį vaidmenį svetainės dekore. Dekoruodami savo keturias sienas, paprastai galvojame apie paveikslus, kurie ant jų kabės. Tačiau ir ant komodos ar stalo stovintys žvakidės laikikliai patraukia mūsų lankytojų dėmesį. Puikus pasirinkimas šiuo atveju yra "Mondex" serijos "Cedric" modelis. Originalios ir akį traukiančios lapų formos žvakidės puikiai derės minimalistiniuose interjeruose, originaliai juos papildydamos. Kambarių aksesuarai gali įgauti įvairias išradingas formas, taip pat ir tas, kurios atrodo visiškai paprastos. Tiesą sakant, net ir tokie elementarūs elementai kaip ant komodos stovintys šviestuvai gali įgauti modernios svetainės dekoracijos formą, kaip tai įrodo minimalistinės, bet stilingos formos Diamond modelis. Funkcionalios namų dekoracijos yra ypatinga puošybos rūšis, kurią tikrai įvertins visi namiškiai. Verta atkreipti dėmesį į jų pasirinkimą, nes jos ne tik puošia, bet ir atlieka praktiškų įtaisų funkciją.


Darni svetainės apdaila suteiks interjerui elegancijos


Renkantis dekoracijas kambariui vertėtų pasirūpinti, kad jos būtų nuoseklios. Dėl šios procedūros mūsų namai atrodys itin elegantiškai, o svečiai, apsilankę mūsų interjere, jausis sužavėti ir įvertins mūsų estetinį jausmą. Kiekviena atskira namų dekoracija turėtų būti gerai apgalvota ir kuo labiau derėti su kitomis, kurias nusprendėme pasirinkti. Apgalvotas aksesuarų pasirinkimas nebūtinai turi būti sudėtingas - tiesą sakant, pakanka apsispręsti dėl vienos temos. Pavyzdžiui, jei esate aukso spalvos gerbėjas, rinkitės aukso spalvos paveikslų rėmelius arba žvakides. Apgalvotai parinkę namų puošmenas užtikrinsite, kad visi atskiri elementai puikiai derės tarpusavyje. Įdomus dekoro papildymas gali būti ir kvapas - kvapiųjų žvakių pavidalu. Taip mūsų interjere sklandys nuostabus aromatas. Kaip matote, renkantis namų aksesuarus, verta pasirūpinti net iš pažiūros nereikšmingomis detalėmis, kad būtų pasiektas tobulai derantis efektas.

Pakraunama...