Vakarienės lėkštės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Filter

Vakarienės lėkštės - būtinas virtuvės reikmuo



Kokybiškos vakarienės lėkštės yra būtinas virtuvės reikmuo patiekalams tiek šeimos nariams, tiek svečiams patiekti. Šie indai kartais gaminami iš keramikos, metalo, stiklo ar plastiko, kurie ypač naudojami šiuolaikiniuose modeliuose. Vakarienės lėkščių rinkinys taip pat yra dažna dovana naujiems nuomininkams, kurie dar tik įrenginėja savo namus. Nesvarbu, ar ieškote pietų indų sau, ar draugams - pasirinkimas pakankamai didelis, todėl tikrai galėsite išsirinkti įdomiausią variantą.



- Puodeliai



Iš ko susideda pietų lėkščių rinkinys?



Pagrindinį pietų lėkščių rinkinį sudaro seklios ir gilios lėkštės pagrindiniams patiekalams patiekti ir mažesnės lėkštės desertams patiekti. Kiekvieno varianto vienetų skaičius yra vienodas, nepriklausomai nuo paskirties. Toks vakarienės lėkščių rinkinys idealiai tinka norint iš pradžių surinkti reikiamus indus, o jei poreikiai didėja, visada galite įsigyti atskirų dalių. Mažų ir didelių vakarienės lėkščių rinkinio pavyzdys yra rinkinys "Lavender Boss", kurį sudaro šeši kiekvieno modelio vienetai. Kiekvienas indas yra itin elegantiškas, todėl tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek oficialioms vakarienėms. Gilios ir negilios vakarienės lėkštės - tai daiktas, kuris yra itin naudingas kiekvienuose namuose.



- Puodeliai



Iš kokių tipų vakarienės lėkščių galite rinktis?



Šiuo metu yra daugybė skirtingų vakarienės lėkščių variantų. Rasite ir neįprastų formų, ir spalvų. Tikra klasika yra baltos vakarienės lėkštės, pavyzdžiui, "AffekDesign Ralph White" dviejų seklių šešiakampio formos intriguojančio šešiakampio formos vakarienės lėkščių rinkinys. Papildomas jų privalumas - aukšta jų gamybai naudojamo porceliano kokybė. Be to, šie modeliai taip pat priskiriami kitai indų kategorijai - modernioms vakarienės lėkštėms. Unikalaus dizaino valgomieji indai gali būti ir virtuvės lentynos puošmena, o kartu yra itin naudingi. Galbūt jums patiks ir spalvingos vakarienės lėkštės , kurios pagyvins ir virtuvės spintelę, ir valgomojo stalą valgymo metu. Taip pat verta paminėti didelę laisvę naudojant medžiagas, kurios gali būti susijusios su klasika, pavyzdžiui, porcelianu, arba naujovėmis, kurių pavyzdys yra plastikas.



- Kavos paslaugos



Galite rinktis originalumą



Vakarienės lėkštės nebūtinai turi remtis tradiciniais sprendimais. Yra ir šiek tiek originalesnių pietų indų variantų, alsuojančių unikaliu charakteriu. Atsižvelgdami į savo pageidavimus, galite rinktis šiek tiek mažiau įprastus sprendimus. Viena iš galimybių - medinė lėkštė, kurią galima rinktis iš dviejų variantų. Iš pažiūros klasikinė medžiaga įgauna visiškai naują formą - serviravimo indo. Papildomas tokio tipo pietų lėkštės privalumas - įmantrūs papuošimai, kurie traukia akį. Jūsų virtuvėje esančios vakarienės lėkštės gali atrodyti neįprastai, naujoviškai ar net šiek tiek žaismingai. Vadovaudamiesi savo skoniu ir poreikiais, tikrai sukomplektuosite tokį valgomųjų indų rinkinį, kuris leis patogiai patiekti maistą ir kartu išlaikys nepaprastą estetiką.



Taip pat žr:



- Lėkštės



- Vakarienės lėkštės



- Desertinės lėkštės



- Kvadratinės lėkštės

Pakraunama...