Dekoratyviniai dubenys

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Dekoratyviniai dubenys - funkcionalus namų priedas



Pas mus rasite dekoratyvinių dubenų - tai funkcionalūs namų aksesuarai, verti jūsų dėmesio. Šio tipo dekoracijos gali būti naudojamos įvairiems daiktams laikyti. Pavyzdžiui, pintuose modeliuose galite eksponuoti dirbtinius vaisius ir figūrėles. Verta žinoti, kad galima įsigyti įvairių medžiagų, ir kiekviena jų tiks skirtingai dekoruotame interjere. Dekoratyviniai dubenys yra ne tik praktiški, bet ir efektingi. Jie yra įdomus būdas tvarkyti daiktus ir pagyvinti bet kurio kambario dizainą.



Dekoratyviniai dubenys - kokius rinktis?



Galite rinktis ne tik pintus, bet ir keraminius, stiklinius ar medinius dekoratyvinius dubenis. Tai puiki žinia visiems, ieškantiems praktiško indo smulkiems daiktams su intriguojančiu dizainu. Rinkdamiesi dekoratyvinius dubenėlius savo namams, atkreipkite dėmesį ne tik į jų dizainą, bet ir į dydį. Būtent pastaroji savybė lemia, kokiai paskirčiai konkretus modelis tiks geriausiai. Mūsų asortimente rasite, pavyzdžiui, "Logan Boho" dekoratyvinį dubenėlį, kurio matmenys yra 25 cm x 10 cm. Šis pasiūlymas pagamintas iš tvirtos mangmedžio medienos, kuri yra atspari vandeniui. Dėl to jis puikiai tinka ne tik vaisiams eksponuoti, bet ir salotoms patiekti.



Širdies formos dubenėliai



Širdies formos dubenys taip pat yra įdomus pasirinkimas. Tokio tipo dekoracijos yra intriguojantis pasiūlymas, kuris tiks daugelyje interjerų. Dubenėlio forma gali priversti jus galvoti apie Valentino dieną, tačiau jis gali puošti romantiškos moters kambarį ištisus metus. Gerai dubens spalvą derinti prie kitų interjero detalių, pavyzdžiui, vazų su gėlėmis.



Dekoratyviniai dubenėliai virtuvei - kokius dėti ant stalviršio?



Dekoratyviniai dubenėliai virtuvei - puikus sprendimas vaisiams, daržovėms ir net prieskoniams laikyti ant stalviršio. Taip visi reikalingi ingredientai visada bus po ranka. Nepamirškite įsitikinti, kad dekoratyviniai dubenys virtuvei yra aukščiausios įmanomos kokybės, be to, jie turi derėti prieproduktų, kuriuos laikote. Pavyzdys - "Logan Boho" 21 cm x 21 cm dydžio dekoratyvinis dubuo. Tačiau tai ne vienintelis pasirinkimas. Patarimas - indo stilių taip pat derinkite prie virtuvės dizaino.



Dekoratyviniai dubenys svetainei



Raginame rinktis kokybiškus dekoratyvinius dubenis svetainei. Juos galite pastatyti ant kavos staliuko, komodos, knygų lentynos ir kt. Dideli dekoratyviniai dubenys yra ne tik praktiški, bet ir atrodo labai įdomiai. Jų galima įsigyti įvairaus dizaino, spalvų ir formų. Taigi kiekvienas ras sau tinkamą. Tarp kitų rasite Babette Black 18 cm x 13 cm dydžio dekoratyvinį dubenį iš keramikos. Šis modelis išsiskiria dizainu su kojelėmis. Jame galite laikyti raktus ir kitas smulkmenas ar net gėlių kompozicijas. Verta paminėti, kad galima įsigyti ir mažesnį šio pasiūlymo variantą, kuris traukia akį ir žavi savo estetika.



Peržiūrėkite ir kitus mūsų asortimento gaminius:



- Dubenys



- lėkštės



- Salotų dubenys



- Medinės duonkepės



- Puodeliai



- Keraminės lėkštės

Pakraunama...