Stendai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kokios rūšies vyno lentyna?

Bet kurioje vyninėje, kurioje gaminami, o paskui išpilstomi į butelius ir brandinami puikūs alkoholiniai gėrimai, negali trūkti medinių vyno lentynų. Dažniausiai jos būna dailaus stelažo pavidalo, kuriame lentynos išdėstytos rombo formos tinkleliu. Kiekvienam buteliui skiriama atskira vieta, nepriklausomai nuo jo skersmens.

Lygiai taip pat dažnai naudojamos lentynos su žemomis, bet giliomis lentynomis; jos turi specialius pusapvalius griovelius, kad vynai nenukristų nuo lentynų. Tokia konstrukcija labai svarbi, nes vynas, nuolat kontaktuodamas su kamščiu, išlaiko nuolatinę drėgmę, o tai apsaugo gėrimą nuo oksidacijos, dėl kurios gali atsirasti vaisių actas. Be to, tai labai estetiška laikymo forma - sieninė vyno lentyna yra labai elegantiškas svetainės ar valgomojo dekoratyvinis elementas, kuris neabejotinai suteiks interjerui rafinuotumo.

Kokios lentynos pravers jūsų virtuvėje?

Jei norite, kad jūsų virtuvė būtų visiškai funkcionali, pravartu pasirūpinti organizaciniu aspektu. Puodelių laikikliai neabejotinai pravers norinteksponuoti dekoratyvinius indus. Jie taip pat naudingi kavos žinovams, nes jų patogi forma leidžia greitai pasiekti puodelį, kai norite kavos aparate išvirti kavos.

Taip pat pravartu pasirūpinti, kad valgiui ruošti naudojami reikmenys būtų gerai sutvarkyti. Neabejotinai pravers blokų ar magnetinių juostelių formos peilių laikikliai, primenantys restoranų, kuriuose dirba virėjai, interjerus.

Gamindami maistą turėtume naudoti kelių rūšių pjaustymo lenteles, pritaikytas konkrečiai maisto rūšiai, kas dažniausiai praktikuojama restoranuose. Keli tokio tipo egzemplioriai gali sukelti nemažą netvarką virtuvės spintelėje. Todėl pravartu įsigyti pjaustymo lentelių stovą su grioveliais, skirtais vienam gaminiui.

Lėkščių stovai spintelėje padeda palaikyti tvarką

Lėkščių stovas leidžia tvarkingai ir patogiai laikyti indus, todėl juos daug lengviau sudėti ir išimti, kai norite paruošti stalą pietums ar vakarienei. Labai dažnai jie būna spintelės organizatorių formos, tačiau randame ir tokių modelių, kuriuos galima pastatyti virš kriauklės. Tai labai praktiškas sprendimas mažose virtuvėse, kuriose neturime galimybės pastatyti didelių džiovinimo lentynų, o, kaip visi žinome, džiovinimo lėkštės užima daug vietos ant stalviršio. Taip pastačius lėkštes, vanduo nuo indų galės laisvai lašėti, todėl juos bus galima laikyti.

Rinkitės aukštos kokybės lentynas iš mūsų internetinės parduotuvės asortimento

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite visus jūsų namams reikalingus produktus. Be kita ko, rekomenduojame stilingus stovus vazonams, kuriuose bus galima eksponuoti įspūdingiausių dydžių augalus. Elegancijos bet kokiam interjerui suteiks mūsų mediniai ir metaliniai vyno stovai, taip pat puodukams, kuriuos verta pastatyti matomoje virtuvės vietoje.

Atraskite kitus mūsų asortimento gaminius:

- Nuotraukų rėmelis

- Kasetės

- Stalo įrankiai

- Desertinės lėkštės

- Žibintai

- Stalo kilimėlis

Pakraunama...