Konsolės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Baldų konsolės - didelis funkcionalumas ir jų panaudojimo įvairovė

Konsolė, kaip baldas, yra ne kas kita, kaip palyginti siauras ir aukštas stalas, panašus į rašomąjį stalą ar komodą, stalas su stalviršiu ir kojomis, paprastai stačiakampio formos, pagamintas iš įvairių medžiagų, dažniausiai iš dviejų derinių. Atrodo, kad konsolės yra papildomas baldas, labiau dekoratyvinis ir puošnus. Nieko negali būti toliau nuo tiesos, nes baldų konsolė yra esminis gerai apgalvoto ir puikiai suprojektuoto interjero elementas. Galime išskirti

- svetainės konsolės - šiame kambaryje jos atlieka tam tikrą funkciją, pavyzdžiui: palangės pratęsimas gėlių kolekcijai, vieta šeimos prisiminimams: nuotraukų rėmeliams, šeimos relikvijoms, arba kaip kampelis darbui su nešiojamuoju kompiuteriu - kai neturime atskiro kabineto;

- prieškambario konsolės - čia funkcionalumas tikrai reikšmingas. Dažnai iškyla problema: kur padėti raktus, šuns pavadėlį, rankinę, portfelį ir t. t.? Konsolė prieškambaryje yra atsakymas į šį klausimą. Be to, dėl savo nedidelio dydžio (gylio matmuo yra maždaug 40 cm) ji funkcionali net ir siaurose prieškambario erdvėse. Ji atlieka ir dekoratyvinį vaidmenį - prieškambarį galite praturtinti gėlėmis vazone, vaza, nuotraukų rėmeliu, dėže, laikrodžiu, stovinčiu šviestuvu ir pan.

- Konsolės miegamajame / biure - miegamajame konsolė puikiai atlieka tualetinio staliuko funkciją, o biure - tai puiki vieta nešiojamajam kompiuteriui ir darbo kampeliui.

Baldų konsolių tipai. Kaip išsirinkti konsolę, atitinkančią jūsų interjero stilių?

Baldų konsolės siūlo platų pasirinkimo spektrą. Nedidelis baldas, bet tikrai daug variacijų su baldų konsolėmis interjere. Pirmoji skirstymo kategorija - konstrukcinės medžiagos tipas:

- medinės konsolės - medžio masyvas, dažytas arba natūralios formos - beržo, buko, raudonmedžio ir kt. Šio varianto konsolės paprastai būna klasikinės, kartais subtiliai raižytos, su įmantriai išpjaustytomis kojelėmis ir po stalviršiu išsikišusiais stalčiais. Medinės konsolės taip pat dažnai būna vintažinio, retro stiliaus.

- Medinės konsolės, dengtos šagmetalu, t. y. plonais metalo lapais, - tikras glamūrinio stiliaus hitas, skirtas šatrijos stiliaus interjerams. Konsolė, visiškai padengta auksu, variu ar sidabru, pradžiugins kiekvieną karališkųjų rūmų mastelio interjerų šalininką.

- Metalo ir medžio konsolės - dviejų medžiagų, šilto medžio ir šalto metalo, derinys. Tai labai paprasto ir minimalistinio dizaino konsolės, juodos spalvos miltelinio metalo kojos ir storas medinis stačiakampio formos stalviršis.

- Stiklo ir metalo konsolės - idealiai tinka moderniame arba skandinaviškame interjere - daugiau apie tai toliau.

Lofto, industrinės, minimalistinės ir modernios baldų konsolės - tobulos savo paprastumu.

Baldų konsolė itin madingam moderniam ar industriniam stiliui? Baldas, kuris tiks abiem stiliams, yra, pavyzdžiui: graži stačiakampė MONDEX SOREN konsolė, pagaminta iš aukštos kokybės chromuoto plieno su grūdinto stiklo stalviršiu. Tai stabili, tvirta ir tvirta konstrukcija su minimalistinėmis linijomis, suteikiančiomis jai elegancijos. Sidabrinės plieninės kojelės lieka sukryžiuotos, o du stikliniai paviršiai: viršus ir konsolės pagrindas - dėl savo simetrijos konsolė atrodo pernelyg įdomi. Be to, ji sudaro lengvos, subtilios ir dėl šios skaidrios dangos optiškai neriboja nedidelio dydžio interjero įspūdį.

Pakraunama...