Gėlių puodeliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kuo išsiskiria gėlių puodeliai?



Gėlių raštai neabejotinai yra tipiškai moteriškas motyvas, leidžiantis dar labiau mėgautis geriant aromatingą arbatą ar kavą. Jie ne tik gražūs, bet ir elegantiški, todėl neabejotinai taps stalo puošmena.



Tokių indų rinkiniai puikiai tinka vakarėliams, kai patiekiama kava. Be abejo, ryškus, bet subtilus dizainas patrauks svečių dėmesį. Ypač gerai atrodo rankų darbo indai - kiekvienas jų turi unikalų charakterį, nes nėra dviejų vienodų indų. Kiekvienas jų turės originalumo vertę, todėl net ir patalpintas į stiklinę vitriną bus gražus interjero puošybos elementas.



Kaip išsirinkti tobulus gėlėtus puodelius?



Geras gėlių puodelis turi ne tik gerai atrodyti, bet ir būti ilgaamžis indas, kuris ilgai tarnaus mūsų namuose:





  • Atkreipkite dėmesį, kad indai būtų pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų. Visų pirma geriausias pasirinkimas - porcelianiniai gėlių puodeliai, kuriuos galima atpažinti iš šiek tiek permatomų briaunų. Taip pat vertėtų įsigyti gaminių iš keramikos, kurie yra patvaresni ir ilgai išlaikys jūsų gėrimą šiltą.

  • Patikrinkime pasirinktų puodų talpą. Standartinė talpa yra 250 mililitrų, kuri puikiai tinka gėlių kavos puodeliams, tačiau juose galima patiekti ir arbatos.

  • Kad ir kokį modelį pasirinktumėte, indas turi turėti patogią ir tinkamai suformuotą auselę, kadgalėtumėtelengvaiišgertiparuoštągėrimą.

  • Būtinai išsiaiškinkime, kaip galime valyti gėlių rašto puodelius. Kai kurie puodeliai gali turėti kitokią dizaino techniką ir jų negalima plauti indaplovėje, nes dizainas išbluks. Tai galima rasti ant gaminio pakuotės, taip pat ant puodelio apačios.

  • Gėlių puodelius rinkitės pagal savo pageidavimus - galite rinktis iš įvairių ornamentinių motyvų, pavyzdžiui, lelijų, bijūnų, rožių, tulpių ar lauko gėlių.



Gėlių formos puodeliai idealiai tinka kaip dovana spalvingų gėlių kompozicijų mėgėjams.



Gėlių formospuodeliai yra ypatinga indųrūšisir dažniausiai kuriami rankomis. Josgali būti panašios į tulpę ar vos prasiskleidusį bijūną. Jų išskirtinis bruožas - meistriškas visų detalių, pradedant indo forma ir baigiant naudojamu dizainu, išpildymas. Tai puikus dovanos variantas asmeniui, kuris mėgsta ryšį su gamta arba pats augina gėles savo sode. Tokia dovana tikrai bus įvertinta ir leis maloniau atsipalaiduoti gryname ore prie kavos ar arbatos. Taip pat rekomenduojame įspūdingus mūsų internetinės parduotuvės gaminius, ypač gėlių puodelius "Lubiana" su levandų motyvais arba nuostabius indus iš kiniško porceliano su subtiliais rožių raštais, prie kurių pridedamas nedidelis tokio pat skersmens kaip puodelis ąsotėlis. Abu gaminius galima sudėti vieną ant kito, kad sutaupytumėte vietos spintoje.



Sužinokite ir apie kitus siūlomus gaminius:



- Kavos puodeliai



- Balti kavos puodeliai



- Puodeliai



- Kavos rinkiniai



- Kvadratinės lėkštės



- Stalo kilimėliai

Pakraunama...