Mills

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
more... less
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Filter

Malūnsparniai - lėto gyvenimo čempionai - kokį rinktis savo virtuvėje?


Kavos, pipirų ir druskos malūnėliai tampa vis populiaresni. Nenuostabu - juk šviežiai sumaltos pupelės kvepia viskuo! Paėmę į rankas malūnėlį ir pradėję gaminti maistą - pasiruoškite tikrai revoliucijai: kavos aromatas pasklis po visus namus, o maisto skonis taps dar intensyvesnis.


Rankinis malūnėlis, pupelių malūnėlis, elektrinis malūnėlis - į ką reikėtų atsižvelgti renkantis malūnėlį?


Malūnėliai - tai virtuvės reikmenys, kuriais lengva sumalti kavos pupeles ir prieskonius bei išgauti nepakartojamą jų aromatą. Malūnėliai virtuvės skonį ir aromatą padaro intensyvesnį. Tai tarsi žiūrėti į pasaulį iš už tamsinto lango ir staiga atidaryti langą, kad pažvelgtumėte iš arčiau. Šiandien virtuviniai malūnėliai yra neįkainojami pagalbininkai, kurių dėka galime nuolat mėgautis nepaprastu šviežiai maltų pipirų, jūros druskos, Himalajų druskos ir, be kita ko, kavos pupelių aromatu ir skoniu.


Kavos malūnėlis - turtingą istoriją turintis įtaisas


Kavos malūnėliai turi didelę šeimą. Garsiausias ir seniausias iš šios šeimos yra rankinis kavos malūnėlis - daugelis iš mūsų jį gerai atsimename iš savo močiutės virtuvės, o jo prosenelis siekia 1400-uosius metus ir yra kilęs iš Turkijos. Mažiau nei po 200 metų malūnėlis atkeliavo į Prancūziją, kur tapo populiariu pasirinkimu kavai, ruošiamai iš šviežiai sumaltų pupelių. Ilgai buvo ieškoma būdų, kaip šio skanaus gėrimo gaminimo ritualą padaryti dar paprastesnį, kol galiausiai 1897 m. buvo sukurtas mažasis rankinio malūnėlio brolis - mums gerai pažįstamas elektrinis malūnėlis.


Aromatas ir skonis, kurio nepamiršite, renkantis kavos malūnėlį


Kavos malūnėlis - tai prietaisas, be kurio kavos mėgėjai nebeįsivaizduoja ryto. Priežastis? Kavos pupelėse slypi eteriniai aliejai, kurie sumalti išgaruoja vos per penkiolika minučių. Todėl intensyviausią aromatą pajusite ką tik paruoštoje kavoje - iš rankomis sumaltų pupelių. Atsižvelgiant į tai, koks kavos malūnėlis yra geriausias? Kavos malūnėlius skirstome į rankinius ir elektrinius. Rankiniai kavos malūnėliai yra gerokai pigesni, nedideli ir dažnai pasižymi įdomiu dizainu - pavyzdžiui, "Mondex" stiklinis kavos malūnėlis su tvirtu keraminiu mechanizmu, kurį puošia madingas flamingo motyvas. Juo malama kava nustebins jus savo savybėmis - pabandykite ir pasieksite daugiau.


Druskos ir pipirų malūnėlis - skonis, kurį įvertins jūsų šeima


Druskos ir pipirų malūnėlis yra puikus įrodymas, kad kartais verta sulėtinti tempą - užuot pirkus gatavus produktus, vadovaujantis lėto gyvenimo idėja, verta ką nors pasigaminti patiems. Deja, maišeliuose supakuoti prieskoniai niekada neturės tokio intensyvaus aromato ir skonio kaip jų grūdėti analogai. Pasirinkite mėgstamą malūnėlį, pavyzdžiui, "Cookini" kompanijos "Ben" rankinį malūnėlį, kurį galima įsigyti "Mondex". Jame yra keraminiai grūdeliai, kurie efektyviai sumals mėgstamus prieskonius jų neįkaitindami - išbandykite jį ir pamatysite, kaip smagu dirbti su tokiais pagalbininkais. Žinoma, druskos ir pipirų malūnėlis ilgai išliks jūsų namuose.


Taip pat žiūrėkite: kavos puodeliai, kavos puodeliai, kavos staliukai, stalo įrankiai, lėkštės

Pakraunama...