Skrynios ir lagaminai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Medžiaga
Filter

Kurios papuošalų dėžutės tinka geriausiai?



Dėžutės naudojamos įvairioms smulkmenoms, dažniausiai papuošalams, laikyti. Jos yra būtinas kiekvienos moters, mėgstančios nešioti įvairių variantų auskarus, žiedus, grandinėles ir apyrankes, atributas. Naudojant papuošalų dėžutę kiekvienas iš minėtų daiktų turi jam skirtą vietą - jie nepasimeta ir gali būti laisvai pasiekiami. Verta paminėti, kad dėžutės ir papuošalų dėžutės taip pat yra dekoratyvinis akcentas, kuris derės prie interjero įvaizdžio.



Metalinės, plastikinės, medinės - pažiūrėkite, kokias papuošalų dėžutes rinktis



Moterys, norinčios savo papuošalus laikyti juvelyrinėse dėžutėse, gali rinktis iš įvairių šių gaminių variantų. Dažniausiai pasirenkamos medinės dėžutės, išsiskiriančios išskirtiniu patvarumu ir elegantiška išvaizda. Moterys taip pat dažnai renkasi iš sintetinių medžiagų pagamintus lagaminus, kurie yra lengvi ir patogūs. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į įmantriai dekoruotus metalinius lagaminus, kurie yra gana sunkūs, tačiau suteikia interjerui išskirtinumo, suteikia jam žavesio.



Kosmetikos lagaminai - būtini makiažo meistrams



Į klientų namus keliaujantys vizažistai mėgsta naudoti kosmetikos lagaminus. Jų makiažo lagaminai yra talpūs ir turi išskleidžiamąją funkciją, todėl juose telpa visi reikalingi daiktai, kuriuos makiažo meistrai gali lengvai pasiekti. Tokiose kosmetinėse bus laikomi darbui reikalingi makiažo pagrindai, blakstienų tušai ar šešėliai.



Naudojant nagų lako lagaminėlius visi nagų lako preparatai bus laikomi tvarkingai.



Mėgstančios puošti nagus moterys dažnai ieško gero nagų lako lagaminėlio. Jie išsiskiria savo vidumi, t. y. angomis nagų lakui laikyti, kad kiekvienas nagų lakas turėtų savo vietą ir jį būtų patogu vežti automobiliu.



Vaikų kosmetikos lagaminuose saugomos visos būtiniausios vaikų priemonės



Vaikų turintys tėvai tikrai žino, kiek daug kosmetikos priemonių tenka naudoti jų odos priežiūrai ir kasdienei higienai. Čia praverčia vaikiškos kosmetikos skrynios, kuriose yra losjonų ar kūno aliejų, prausimosi gelių ir šampūnų, taip pat smulkių higienos reikmenų. Jos dažnai turi vaikiškų motyvų, pavyzdžiui, mergaitėms skirtos skrynelės yra rožinės spalvos, kartu su princesių atvaizdais.



Skrynelės su dangčiais ir stalčiais - populiariausias papuošalų laikymo atributas



Dauguma moterų dažniausiai renkasi skryneles su dangčiu, kurių viduje galima pakabinti apyrankes ar grandinėles. Daugelyje jų taip pat yra stalčiai žiedams, auskarams ar laikrodžiams. Dauguma jų yra medinės skrynelės, kurios tarnaus labai ilgai.



Kosmetikos skrynelės yra puikus dovanos variantas mylimam žmogui.



Kosmetikos skrynelė - tai sensacingas dovanos variantas, kurį galite padovanoti mamai, seseriai ar močiutei. Kai jos bus panaudotos, kosmetikos skrynelės gali būti naudojamos kitoms naujai įsigytoms higienos priemonėms ir kosmetikai laikyti.



Taip pat žr:



Pakraunama...