Dušo lentynos

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
more... less
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Dušo lentynos - kokios gali būti tinkamos?

Mūsų asortimente esančiosdušo lentynos-tai aukščiausios kokybės baldai,kuriepadės lengvai laikytitualeto reikmenisvonios kambaryje . Pasirinkę tinkamą furnitūrą, kiekvieną produktą galėsite turėti lengvai pasiekiamą. Dušo lentynėles galite pasiekti prie stiklo ar vandens maišytuvo. Galima įsigyti įvairių modelių, kurių kiekvienas puikiai tiks skirtinguose vonios kambariuose.

Lentynos dušo kabinai

Dušo kabinai skirtos lentynos turi tą privalumą, kad jos būna įvairių dydžių. Tai reiškia, kad nesvarbu, kokio tipo ar dydžio kabiną turite, galėsite suderinti tinkamą pasiūlymą, kuris būtų kuo patogesnis naudoti. Praktiškumas yra tai, į ką turėtumėte atkreipti ypatingą dėmesį. Svarbu ne tik dušo lentynų matmenys, bet ir lentynų skaičius bei tai, kaip jos išdėstytos viena kitos atžvilgiu. Atkreipkite dėmesį, kad galite rinktis stačiakampius arba šiek tiek užapvalintus modelius, idealiai tinkančius dušo kabinos kampui.

Juoda dušo lentyna

Jei ieškote tobulo sprendimo moderniam ir minimalistiniam vonios kambariui, jus turėtų sudominti juoda dušo lentyna. Šio tipo tvirtinimo detalė yra universali, todėl net jei pakeisite patalpos dekorą, baldas prie jos derės. Tarp mūsų rekomendacijų rasite "Zac Black" vonios kambario lentyną, kurios matmenys yra 24 cm x 15,5 cm x 74 cm. Keliuose lygiuose užteks vietos visos šeimos tualeto reikmenims.

Lentyna dušo kabinos stiklui

Lentynos dušo stiklui privalumas yra tas, kad ji leidžia išnaudoti kiekvieną furnitūros aspektą, net jei jis neatrodo labai universalus. Be to, kai kuriais atvejais tokio tipo sprendimas gali būti praktiškesnis nei atskiri ar prie maišytuvo tvirtinami modeliai. Daug kas priklauso nuo dušo kabinos stiliaus, jos specifikos ir suteikiamos erdvės. Jei ieškote stiklinės dušo lentynos, apžiūrėkite Carl Black, White arba Gold modelius. Visos šios spalvos yra neįtikėtinai stilingos ir puikiai tiks įvairiuose interjeruose.

Dušo maišytuvo lentynėlė

Priklausomai nuo to, kaip norite dekoruotivonios kambarį,galite rinktis skirtingą armatūrą. Todėl rekomenduojame įvairius modelius, įskaitant dušo maišytuvo lentynėles, kurios yra itin populiarios. Tai vienas iš sprendimų, kuris leis jums išnaudoti bet kokią erdvę.

Dušo strypo lentyna

Taip pat galite rinktis dušo strypo lentyną. Sprendimą ją įsigyti reikėtų priimti atsižvelgiant į jūsų vonios kambario dušo kabinos dizainą. Yra daugybė variantų, kuriuos rekomenduojame rinktis. Be to, jų būna įdomių spalvų variantų.

Balta dušo kabinos lentyna

Balta dušo lentyna kartu su juodu modeliu yra vienas geriausių sprendimų minimalistiniam interjerui. Verta pabrėžti jos universalumą ir spalvą, kuri derės praktiškai prie visko. Pavyzdžiui, galime paminėti Carl White dušo lentynas, kurias galima rinktis dviejų arba trijų lygių.

Kampinės dušo lentynos

Vienas įdomiausių pasiūlymų - kampinės dušo lentynos. Tai sprendimas, kuris išlaikys išbandymą dušo kabinose, kuriose norima tinkamai organizuoti erdvę, nepritvirtinant priedų prie stiklo. Galite rinktis iš vieno, dviejų ir trijų lygių modelių.

Peržiūrėkite kitus gaminius mūsų internetinėje parduotuvėje:

- Svetainės laikrodis

- Stiklai

- Vaza

- Kavos puodeliai

- Stalo kilimėlis

- Sieniniai veidrodžiai

Pakraunama...