Šiuolaikiniai kavos puodeliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Filter

Šiuolaikiniai kavos puodeliai - tai neįprasto dizaino puodeliai. Tai gali būti neįprasta forma, spalvų gama arba medžiaga, iš kurios puodeliai pagaminti. Šie indai nuolat populiarėja, daugiausia dėl to, kad vis daugiau klientų nori atsipalaiduoti nuo klasikos.



Modernaus stiliaus puodeliai - puiki dovana kavos žinovui



Modernaus stiliaus puodeliai taip pat yra puiki dovanos idėja mylimam žmogui, pavyzdžiui, vestuvių ar įkurtuvių proga. Šiuo atveju būtinai apžiūrėkite daugiau kvadrato formos modelių. Tai sprendimas, kuris yra ir minimalistinis, ir originalus. Verta apsvarstyti ir įdomių spalvų variantus, pavyzdžiui, pastelinių. Paprastai renkamės baltus puodelius, kurie primena klasiką. Jei norite paįvairinti mylimo žmogaus atsargas, rinkitės originalias spalvas. Čia galime paminėti "Affek Design by Mondex" ženklu gaminamą "Happy" 200 ml puodelį su lėkštele. Šis variantas pagamintas iš aukštos kokybės rožinės spalvos porceliano. Pridedama lėkštutė turi šiek tiek paaukštintus kraštus, kurie taip pat suteikia jai unikalumo. Be to, verta pasidomėti paruoštais rinkiniais - rinkinyje gausite kelis gaminius, o tai padidins naudojimo patogumą, be to, paprastai rinkiniuose atskiri gaminiai būna šiek tiek pigesni. Paruošti rinkiniai yra patogiausias variantas, nes rinkinyje gausite tam tikrą skaičių vienodų puodelių.



Juoda - arba moderni



Dar vienas modernaus stiliaus kavos puodelių pasirinkimas - juodos spalvos modeliai. Jie yra paprasti ir minimalistiniai, tačiau kitokie, nei esame įpratę. Jei prie to pridėsime įdomią formą, galėsime kalbėti apie puikų derinį ir labai įsiliejantį į šiuolaikines tendencijas. Juodos spalvos puodeliai puikiai derės su kitais originaliais stalo indais. Atkreipkite dėmesį į tokį variantą kaip "Affek Design" modelis "Alisa", kurio talpa 270 ml. Papildomas privalumas yra tas, kad jį galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje. Tai labai svarbios savybės, į kurias reikia atsižvelgti ieškant praktiškų ir universalių indų.



Novatoriškas požiūris į modernumą, kavos puodelių atveju gali būti dar labiau neakivaizdus nei tie, kuriuos minėjome anksčiau. Kalbame apie intriguojančių versijų variantus, pavyzdžiui, dėmėto, marmurinio ir akmens imitacijos dizaino. Tokie modeliai pradžiugins bet kurį prie stalo prisėdusį svečią. Pavyzdžiu gali būti pilkos spalvos puodelis "Beata/Sonia". Šio modelio ilgis - 14 cm, jame telpa 200 ml kavos. Komplekte yra praktiška lėkštutė. Šį aukštos kokybės porcelianą galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje.



Į ką dar atkreipti dėmesį renkantis?



Priimant sprendimą verta atsižvelgti ne tik į modernų dizainą, bet ir į puodelio talpą, taip pat į tai, ar jį galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje. Šios aplinkybės leis maksimaliai pritaikyti indus prie savo pageidavimų ir poreikių.



Taip pat peržiūrėkite kitus mūsų modelius ir tinklaraščio įrašus:



Pakraunama...