Batų dėžės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Ką įsidėti į batų spintą?



Tinkamas vietos spintoje organizavimas užtikrina, kad kiekvienas daiktas turėtų savo vietą ir kartu jį būtų galima lengvai išsitraukti sezono metu. Tai visų pirma pasakytina apie batus, kurie turėtų būti laikomi taip, kad nesukeltų netvarkos ir kartu nebūtų sugadinti. Dėl šios priežasties batams laikyti spintoje visų pirma tinka šie būdai:





  • Permatomos batų dėžės,kurios geriausiai tinka šiuo atveju, nes jasgalima krauti vieną ant kitos, o permatomos sienelės leidžia matyti, kuri pora yra viduje. Be to, jos yra standartizuoto dydžio, todėl jas lengviau organizuoti.

  • Dėžutės, kurias gaunate pirkdami, taip pat pravers, tačiau, priklausomai nuo gamintojo, jos būna skirtingų dydžių, todėl sunku organizuoti savo garderobą.

  • Surenkamieji organizatoriai, kabinami ant durų, pvz. Juose išnaudojama turima spintos erdvė, tačiau jie neturi galimybės laikyti daugiau batų.



Skaidrios batų dėžės palengvina organizavimą spintoje



Plastikinių batų dėžių naudojimas yra viena iš stiprių interjero tendencijų. Kaip pasirodo, ne veltui, nes šis sprendimas turi nemažai privalumų:





  • Be to, priklausomai nuo modelio, jų priekis atsidaro arba jos išlenda kaip stalčius, todėl juos išimti daug lengviau, nes nereikia grumtis su visa krūva dėžučių.

  • Jos labai tvirtos ir nesuplyšta, todėl puikiai tinka ne tik spintos erdvei tvarkyti, bet ir kelionėms, kai reikia pasiimti batus su savimi taip, kad kuo mažiau jų sugadintumėte ar užterštumėte.

  • Skaidrių batų dėžių medžiagą lengva valyti, todėl batus tvarkyti ir laikyti lengva.



Kaip tinkamai laikyti batus dėžėse?



Laikydamibatusdėžutėse išvengiame batų sugadinimo ir sutepimo, be to, tokiubūdu galime labai lengvaivaldyti erdvę spintoje. Mūsų šaliai būdingas garderobo sezoniškumas, todėl rudenį išsitraukiame šiltesnius batus, o vėlyvą pavasarį renkamės sandalus. Svarbu tinkamai prižiūrėti batus, kad jie nesugestų. Pagrindas yra kruopštus batų valymas nuo visų nešvarumų ne tik ant batų viršaus, bet ir padų - ant jų neturėtų likti smėlio ar purvo pėdsakų. Išvalius būtina leisti jiems visiškai išdžiūti, antraip avalynės medžiaga gali būti pažeista laikant dėžėse.



Taip pat apžiūrėkite kitus mūsų asortimento gaminius:



- Dėžutės maistui



- Krepšeliai ir dėžutės



- Krepšiai ir lagaminai



- Lentynos



- Lentynos



- Sieninis laikrodis

Pakraunama...