Gėlių klombos

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kaip išsirinkti svetainės gėlyną? Stovintis ar kabantis?

Svetainės gėlynai vėl tapo populiarūs. Jie leidžia mums plėtoti pomėgį auginti vazoninius augalus. Žinoma, juos galime pastatyti ant palangės, kas pageidautina šviesą mėgstančioms veislėms, tačiau turima erdvė yra ribota, todėl didelių vazonų ten statyti nereikėtų. Paruoštos konstrukcijos leis išryškinti kiekvieną egzempliorių, be to, tai unikali bet kokio interjero puošmena.

Ant grindų statomi modeliai puikiai tinka dideliems augalams, tokiems kaip difenbachija ar monstera, o sieniniai - nedideliems augalams, kurie neapsunkins sienos. Taip pat atkreipkite dėmesį į naudojamų medžiagų rūšį. Jos turėtų būti tvirtos ir atsparios vandens poveikiui, pavyzdžiui, gėlėms ar purslams laistant. Puikiai tinkair makramė gėlynai,nesjie labai lengvi ir suteikia interjerui papildomo dekoratyvumo.

Kokios gėlės tinka gėlynui?

Renkantis kambarinius augalus pravartu atkreipti dėmesį į mūsų namo ar buto sąlygas, taip pat į mūsų pageidavimus šiuo atžvilgiu. Dideliame metaliniame gėlyne patartina auginti efektingas veisles, pavyzdžiui,golden epipremnum, N'Joy arba Marble Queen,kurios gali laisvai kaboti arba laipioti virš konstrukcijos . Jei konstrukcija yra knygų spinta ir atstumai tarp lentynų dideli, taip pat galime naudoti sparnuotąsias gėles arba alijošius.

Tačiau nepamirškite, kad galutinis efektas bus stulbinantis tik tuo atveju, jei kiekvienas augalas turės savo vietą ir jam netrukdys kitas egzempliorius, kuris taip pat yra grynai praktinis. Jei augalus pasieks mažai šviesos, jie neabejotinai nuvys. Pakabinamiems gėlynams naudokite originalias veisles - Rowley's old man ir rhipsalis, paprastai vadinamas "lazda", yra vieni iš mūsų pasiūlymų.

Priderinkite gėlyną prie interjero dizaino

Renkantis gėlių stovą taip pat pravartu atsižvelgti į tai, kad jis turėtų derėti prie bendro interjero - nesvarbu, ar tai būtų svetainė, ar miegamasis. Mediniai gėlynai geriausiai dera praktiškai prie bet kokio tipo interjero, nes yra labai tvirti, suteikia kambariui jaukumo ir puikiai atrodo žalių augalų fone. Pagal dabartines tendencijas madingi modernūs svetainės gėlynai iš tvirto metalo su lentynomis iš tos pačios medžiagos arba iš medžio, kurie puikiai dera prie minimalistinių, industrinių ir loftų interjerų. Pastaraisiais metais labai išaugo susidomėjimas ne tik kambarinių, bet ir vaisius ar prieskonines žoleles duodančių augalų auginimu. Nesunkiai galime įsigyti balkonui skirtą gėlyną, kuriame galime sodinti nykštukinių veislių pomidorus, bazilikus, kalendras, raudonėlius ir net ryškias gėles, įskaitant surfinijas, Vista supertunijas ir pelargonijas.

Susipažinkite su kitais mūsų asortimente esančiais produktais:

- Šviestuvai

- Žibintai

- Gėlių vazonai

- Dirbtinės vazoninės gėlės

- Kavos puodeliai

- Puodeliai

Pakraunama...