Medinės duonkepės plokštės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Filter

Kurią medinę duoninę pasirinkti?



Vis daugiau dėmesio skiriame ekologijai, o tai liečia ir mūsų namuose naudojamus gaminius. Geras pavyzdys - medinės duoninės pasirinkimas virtuvėje. Kalbant apie duonai skirtas talpyklas, tikrai verta rinktis gaminius iš medžio. Jie pagaminti iš maisto produktams laikyti patvirtintų medžiagų, todėl galime būti tikri, kad duona nepakeis savo skonio. Be to, jie prisideda prie laikomų produktų šviežumo, o dėl atsparumo mechaniniams veiksniams yra ilgaamžis bet kurios virtuvės priedas. Verta paminėti, kad tokia duoninė, pagaminta iš medžio, palyginti su gaminiais iš metalo ar plastiko, turi tą pranašumą, kad interjerui suteikia jaukumo.



Susipažinkite su įvairiais medinių duoninių konteinerių modeliais, kurie tiks jūsų namuose



Dauguma duonos laikymo priedų būna atlenkiamos "spintelės" formos, kuri atsidaro iš apačios į viršų ir leidžia patogiai ištraukti bandeles ar duoną. Taip pat lengvai galime įsigyti ir kitokių konteinerių variantų, pavyzdžiui, su mediniu dangčiu, kuris atsidaro panašiai kaip dėžutė. Dangtį taip pat galima naudoti kaip nedidelę pjaustymo lentą - tai puikus sprendimas mažoms virtuvėms, kuriose svarbus kiekvienas laisvos vietos centimetras. Taip pat verta paminėti gaminius su stalčiumi, kuriame kaupiasi duonos trupiniai. Viduje taip pat galima įdėti dantytą peilį, kuriuo galima pjaustyti laikomus kepinius.



Kur laikyti duoną modernioje virtuvėje?



Bet kurioje virtuvėje, net ir modernioje, puikiai tiks medinės duoninės. Verta pasilenkti prie gaminių, pagamintų iš bambuko plastiko. Ši medžiaga plačiai naudojama, nes ji gaunama iš labai greitai augančių augalų, o tokiu būdu sukurti indai pasižymi originaliu dizainu. Ant jų matome ryškius spalvos pokyčius, todėl gaminiai tampa įdomiu interjero elementu. Be to, jie riboja pelėsių augimą, todėl juos būtina turėti kiekvienuose namuose.



Kaip tinkamai laikyti duoną medinėje duonos dėžėje?



Iš medžio pagaminta duoninė yra labai naudingas gaminys kiekvienuose namuose, tačiau verta atkreipti dėmesį į tinkamą kepinių laikymą joje. Sausus gaminius, pavyzdžiui, duoną, bandeles, kruasanus ar chalvą, pravartu suvynioti į švarų medvilninį audeklą - tai dar labiau sumažins gaminių džiūvimą. Tokiuose induose galima patogiai laikyti trapios tešlos pyragaičius - gerai juos palikti popieriuje ir papildomai po jais padėti padėklą, kad indas nesusidurtų su riebiomis dėmėmis.



Jei ieškote gero indo iš medžio, rekomenduojame "Mondex" internetinėje parduotuvėje esančius gaminius. Siūlome pirmiau aprašytus klasikinius modelius, taip pat gaminius, kurie primena tvarkingą ir stilingą dėžutę su užrašu "Duona".



Taip pat žiūrėkite kitus duonos kepimo indus ir gido straipsnius:



Pakraunama...