Balti kavos puodeliai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kokius baltus kavos puodelius rinktis?



Baltos spalvos kavos puodeliai yra tikra stalo indų klasika. Jie yra praktiški ir universalūs, nes puikiai dera prie bet kokio kito daikto. Be to, jų galima įsigyti įvairios talpos, o tai labai svarbu. Beje, pravartu pažymėti, kad tokio tipo aksesuarai yra labai elegantiški ir dėl šios priežasties puikiai tiks ir oficialioms progoms, pavyzdžiui, vakarėliams, kur jie gali pakeisti taures.



Renkantis baltos spalvos kavos puodelius verta atkreipti dėmesį į tai, kad jie būtų pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos - pavyzdžiui, porceliano -, turėtų jūsų poreikius atitinkančią talpą ir, jei įmanoma, galėtų būti plaunami indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje. Pastarosios dvi savybės nėra būtinos, tačiau jos gerokai palengvina naudojimą, taigi padidina indų praktiškumą. Tarp mūsų pasiūlymų, atitinkančių visus šiuos reikalavimus, rasite, pavyzdžiui, "Lubiana" 300 ml puodelį "Celebration". Čia verta atkreipti dėmesį į formos žaismą, kuris atsiskleidžia per įdomų griovelį ir aptakią rankenos formą.



Klasikiniai modeliai visada madingi



Balti kavos puodeliai gali būti klasikiniai - tai pabrėžia minimalistinis, paprastas dizainas. Nors galima sutikti dekoruotų modelių, tačiau tie, kurie neturi aplikacijų, yra vieni universaliausių. Dėl šios savybės jie puikiai tinka didesnėms šventėms, pakeisdami puodelius, kurie paprastai būna mažesnės talpos, o tai ne visada tinka svečiams. Dėl šios priežasties patartina apsirūpinti bent keletu vienetų. Galime jums pasiūlyti "Margot" 250 ml puodelį be jokių dekoracijų, o tai, kalbant apie minimalizmą, yra didelis jo privalumas.



Baltos spalvos puodelis taip pat yra gera dovanos idėja, nes jis tiks ir vyrams, ir moterims. Tai verta turėti omenyje, pavyzdžiui, jei einate į draugų įkurtuvių vakarėlį. Jiems galite padovanoti du ar daugiau bendrovės Zakład Porcelany Stołowej Lubiana S.A. gaminamo "Merkury" modelio puodelių. Jo skersmuo yra 8 cm, o aukštis - 9,5 cm.



Taip pat žr. kitus modelius ir įrašus:



Pakraunama...