Kavos paslaugos

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Filter

Kavos paslaugos - suteikite sau prabangos pojūtį

Be stalo, kėdžių ir lėkščių, kavos servizai yra būtinas valgomojo reikmuo. Tiesa, kad kava skanesnė patiekiama puodelyje, todėl dažnai visą dieną laukiame atsipalaidavimo akimirkų su mėgstamu gėrimu rankoje. Taigi verta pasirūpinti, kad jie būtų ypatingai įrengti. Kavos indai - į ką reikėtų atsižvelgti juos renkantis?

Kavos servizai - elegantiški serviravimo elementai turi nuolatinę vietą kiekvienuose namuose

Ar sutinkate, kad kavos skonis skiriasi - priklausomai nuo to, ar ją ruošiame puodelyje, stiklinėje, ar taurėje? Žinoma, bet kuris iš jų tikriausiai pastatys jus ant kojų - tačiau būtent kavos gėrimas, patiekiamas kavos servizuose, yra prašmatniausias ir elegantiškiausias. Kavos rinkinius paprastai sudaro puodeliai, lėkštės ir cukrinė, tačiau galima įsigyti ir sudėtingesnių variantų, pavyzdžiui, su saldumynų padėklu. Kavos rinkiniai išsiskiria įdomiu dizainu, spalvų ir formų gausa - išsirinkite tokį, kurio stilius geriausiai atitinka jūsų namų charakterį.

Kavos indai - išsirinkite geriausius

Į ką turėtumėte atkreipti dėmesį rinkdamiesi kavos servizą? Prieš pradėdami pirkti, pirmiausia paklauskite savęs, kiek žmonių jums reikia kavos servizo - šešiems ar, dar geriau, dvylikai - ir ar jį galima plauti indaplovėje? Rinkoje yra daug įvairių kavos servizų, tačiau ne visi atitinka šiuos reikalavimus. Todėl gali paaiškėti, kad įsigytą servizą galima plauti tik rankomis. Be abejo, perkant kavos servizą svarbiausias aspektas yra kokybė. Geriausių kavos rinkinių medžiaga yra porcelianas - pavyzdžiui, mūsų siūlomas "Roma" kavos servizas iš "Ambassador" kolekcijos. Kilnus, elegantiškas, aksominis, tiesiog išskirtinis - jei pasirinksite solidžius porcelianinius indus, jie tikrai ilgai išliks jūsų šeimoje ir savo grožiu džiugins net kelias kartas. Porcelianas turi dar vieną neabejotiną privalumą - skirtingai nei kitos medžiagos, jis atsparus spalvos pokyčiams.

Kokių elementų turėtų būti idealiame kavos rinkinyje?

Gerai sukomponuotas kavos servizas neabejotinai padarys bet kokį popietės susitikimą su šeima ir draugais malonesnį. Nors kavos servizai gali labai skirtis elementų skaičiumi, verta rinktis tokį, kuriame būtų viskas, ko reikės prie stalo - kad pasijustumėte tarsi vienoje iš savo mėgstamų kavinių. Puodeliai yra būtini - pageidautina standartiniai kapučino su puta, šiek tiek aukštesni - kreminės latte ir mažesni - stiprios espreso kavos. Idealius kavos stalo indus taip pat turėtų sudaryti pieno ąsotis, cukrinė ir kavos bei arbatos puodelis. Tereikia lėkštės pyragui ir mentelių, ir jūsų namai bus paruošti svečių apsilankymui!

Pakraunama...