Virtuvės dozatoriai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kur įrengti indų ploviklio dozatorių?

Indų plovimo skysčio dozatoriųgalima statyti ant virtuvės stalviršio arba kriauklės, priekurios taip pat galima pritvirtinti talpyklą . Tuomet reikės įrengti atitinkamo dydžio angą. Rekomenduojame apie tai pagalvoti dar virtuvės projektavimo etape, nes tai padės išvengti išlaidų, susijusių su įrangos keitimu. Atminkite, kad virtuvės dozatoriai skiriasi. Vieni jų skirti statyti šalia kriauklės, kiti sukurti taip, kad su ja derėtų tiek, kad iš tikrųjų sudarytų užbaigtą, darnią visumą.

Koks indų skysčio dozatorius?

Verta žinoti, kad virtuvės skysčių dozatoriai paprastai talpina 150-300 ml. Tai reiškia, kad jie yra patogūs ir ant stalviršio ar kriauklės užima nedaug vietos. Be to, tokio tipo indai atrodo labai stilingai, daug skoningiau nei plastikiniai buteliai, kuriuose parduodami virtuvės chemikalai. Tiesa, turinį reikės reguliariai papildyti, tačiau originalias talpyklas taip pat lengva ištuštinti. Jei norite išvengti dažno skysčio keitimo, rinkitės didesnį indą. Pavyzdžiui, rekomenduojame "Cookini Cristie" 300 ml talpos dozatorių. Jo privalumas - indaplovėje atidaromas indas ir originalus, įdomus marmurinis dizainas.

Ar indų plovimo skysčio dozatorius naudingas virtuvėje?

Neabejotinai indų plovimo skysčio dozatoriusyratai, kas prav erčiavirtuvėje. Jame ne tik laikomas indų ploviklis, bet ir namuose reikalinga chemija atrodo daug elegantiškiau. Tai yra didžiulis privalumas. Be to, skysčio talpykla leidžia geriau ir patogiau laikyti reikalingus daiktus - preparatus, o dažnai ir indaplovę. Taip pat verta paminėti, kad yra įvairių talpų. Tarp mūsų pasiūlymų rasite "Armina Cookini" juodos spalvos virtuvės dozatorių, kuriame telpa iki 310 ml skysčio. Atkreipkite dėmesį, kad šis dizainas paremtas minimalizmu, kuris puikiai tiks bet kurioje virtuvėje. Taigi galime daryti išvadą, kad tai labai universalus ir praktiškas variantas.

Į ką atkreipti dėmesį?

Rinkdamiesi indų skysčio dozatorių, atkreipkite dėmesį į jo dizainą, kuris turėtų būti kuo praktiškesnis. Tai reiškia, kad į indą turi tilpti reikiamas produkto kiekis, o pageidautina, kad jame papildomai būtų vietos kempinei arba indaplovei laikyti. Tai labai didelis patogumas, kad vanduo nenubėgtų ant stalviršio, o plovimo reikmenys nedingtų kriauklėje. Taip pat svarbu, kad dozatorius derėtų prie virtuvės įrangos estetikos. Nepaisant išvaizdos, ir tokie nepastebimi elementai turi įtakos interjero suvokimui ir tam, kaip mums patinka jame funkcionuoti. Be to, galime paminėti, kad minimalistinio dizaino indaplovę dažnai lengviau palaikyti švarią. Tačiau svarbiausia yra indo kokybė - medžiaga, iš kurios jis pagamintas, turėtų būti tvirta, ilgaamžė ir atspari pažeidimams. Tai užtikrins, kad jūsų virtuvės dozatorius tarnaus jums daugelį metų, kaskart palengvins namų tvarkymą ir netrikdys virtuvės interjero.

Atraskite kitus mūsų asortimento gaminius:

- Žvakidės

- Laikrodžiai

- Virtuvės rankšluosčių laikikliai

- Veidrodžiai

- Nuotraukų rėmeliai

- Stalo kilimėliai

Pakraunama...