Vaizdai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Sienų paveikslai, kurie pakeis bet kokį interjerą


Įdomūs paveikslai gali būti itin stilingas dizaino elementas kiekviename mūsų namų kambaryje. Atsižvelgdami į savo individualius pageidavimus, sienas galime papuošti stipriai akį traukiančiais paveikslais. Dekoratyvinius paveikslus dažnai renkasi daugelis estetų, kuriems labai svarbu, kaip atrodo jų turtas. Didžiulis įvairių dekoracijų pasirinkimas, tarp kurių galime rasti ne tik tokių, kurios gali kabėti prieškambaryje ar miegamajame, bet ir intriguojančių paveikslų vonios kambariui, net skatina keisti namų dizainą. Tiesą sakant, niekas mūsų neriboja, kaip puošti namus. Vadinasi, netradicinės galimybės, kuriomis galime pasisemti įkvėpimo. Pavyzdžiui, rinkdamiesi paveikslus virtuvei, galime rinktis minimalistinį paveikslą, vaizduojantį žoleles, naudojamas gaminant maistą. Juodas fonas ir ant jo pavaizduotas vazonas su žaliu baziliku puikiai derės prie baltų ar šviesiai pilkų sienų, todėl kasdienis maisto gaminimas taps malonesnis. Tokio tipo dekoras neabejotinai pavers namų širdį, kuri, daugelio nuomone, yra virtuvė, dar jaukesne vieta gyventojams.


Įdomiausi paveikslai namams kaip neatsiejama dekoro dalis


Paveikslai ant drobės, kuriuos kabiname ant sienų, suteikia mums galimybę lankytojamspristatyti savo skonį ir pageidavimus. Jų originali forma gali visiškai atitikti namų ūkio lūkesčius estetikos ir vaizduojamos temos požiūriu. Pavyzdžiui, svetainės paveikslai gali būti susiję su svajonių vietomis, pavyzdžiui, Sidnėjaus operos teatru, vienu iš pagrindinių miesto lankytinų objektų. Juodai baltas pastato atvaizdas puikiai derės prie minimalistinio interjero. Kalbant apie paveikslus miegamajam, kurio pagrindinis bruožas yra tamsiai mėlynos sienos ir šviesi patalynė, įdomus variantas atrodo kalnų panorama, kuri suteiks kambariui intriguojančią išraišką. Kiekvienas iš paveikslų gali gerokai pagyvinti mūsų interjerą, tapdamas neatsiejama jo dalimi, be kurios neįsivaizduosime savo namų. Dekoratyviniai paveikslai yra klasikinė sienų puošybos rūšis, kuri gali įgauti itin modernią ir kartu originalią formą. Kartais užtenka pridėti tik vieną nepastebimą paveikslo formos elementą, kad pasikeistų bendras namų dizainas.


Kambarių paveikslai suteikia baigiamąjį akcentą dekoruojant namus


Sunku įsivaizduoti visiškai išbaigtą namų interjerą be dekoracijų. Tokį vaidmenį gali atlikti aukštos kokybės paveikslai ant sienos, kuriuos patalpinsime bet kuriame pasirinktame kambaryje. Pasirinkus žaviausius motyvus, butas, kuriame gyvename, atrodys dar jaukesnis. Prieškambario paveikslai gali, pavyzdžiui, pateikti motyvuojantį užrašą, kuris įneš teigiamos energijos nuo pat įėjimo. Vis labiau populiarėja sienas puošti paveikslais, kurie išdėstyti rinkiniais su susijusiu turiniu. Toks išdėstymas padeda išlaikyti nuoseklumą, kuris lemia skoningą interjero dizainą. Ieškant įkvėpimo, verta pasižvalgyti po žavius piešinius, patalpintus ant drobės - naudojamos spalvos gali atitikti tas, kurios pasireiškia ant sienų ar kitų namų aksesuarų. Pakabinti dekoratyviniai paveikslai yra viena geriausių idėjų užimamo buto dekorui užbaigti, dėl kurių dar labiau mėgausimės laiku, praleidžiamu tarp keturių savų sienų.


Mūsų namų apstatymo reikmenų parduotuvėje taip pat rasite: žvakidžių, vazų, vazonų, vazonų, puodelių, lėkščių, patalynės ir dar daugiau.


Kviečiame apsipirkti pas mus.

Pakraunama...