Pakabinamos etiketės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Filter

Kalėdiniai pakabukai, klasikinės kalėdinės dekoracijos



Mūsų asortimente esantys kalėdiniai pakabukai yra klasikinės kalėdinės dekoracijos. Dažnai jų forma turi simbolinę reikšmę, nors šiais laikais jie tiesiog nurodo namų gyventojų skonį. Tarp pirmosios grupės kalėdinių pakabukų rasite angelų, eglučių ir žvaigždžių atvaizdų. Kitos galimybės - vaikai - berniukai ir mergaitės, batai arba širdelės. Kiekvienas iš šių modelių puikiai tiks ir ant eglutės, ir kaip durų ar lango puošybos dalis.



Kalėdiniai pakabukai langams - parodykite Kalėdų magiją



Kalėdiniai langųpakabukai skirti tiems, kurie nori aplinkiniams pademonstruoti didžiulį Kalėdų džiaugsmą. Populiariausios šiame vaidmenyje yra žvaigždės, įskaitant Betliejaus žvaigždę, kuri pagal tradiciją rodė kelią į tvartą. Ne mažiau populiarūs ir modeliai su švieselėmis. Rekomenduojame iš medžio pagamintas kalėdines langų pakabas, kurios yra graži nuoroda į tradicinius papuošalus.





Kokias kalėdines pakabas rinktis?



Mūsų asortimente rasite daug įspūdingų kalėdinių pakabų, kurias rekomenduojame. Galima rinktis medinius, plastikinius arba pliušinius modelius. Taip pat siūlome girliandų. Kalėdiniai pakabukai turėtų papildyti visų jūsų namų dekorą. Dėl šios priežasties patartina apsispręsti dėl temos. Be kita ko, siūlome veliūrines ir megztinių batų pakabas, kurios gali būti dviejų spalvų. Šis variantas ypač gerai tiks namuose, kuriuose yra mažų vaikų.



Kalėdų eglutės pakabos, kurios sužavės kiekvieną



Rekomenduojame itin preciziškai pagamintas kalėdinių eglučių pakabas. Jų kokybė ir įdomus dizainas sužavės kiekvieną. Siūlome Kalėdų eglutės papuošalų, kurie tiks tiek vaiko kambariui, tiek tradiciniams šeimos namams. Didžiulis pasirinkimas reiškia, kad kiekvienas ras kažką sau. Mūsų kalėdines pakabas galima kabinti ant eglutės šakų, lango ar durų. Puikiai tinka gatavi rinkiniai, pavyzdžiui, aštuonios panašių atspalvių žvaigždės formos detalės, arba atskirai įsigyti modeliai. Tokia įvairovė ir galimybė kurti savo kompozicijas yra mūsų gaminių privalumai, kuriuos raginame rinktis.



Pasisemkite įkvėpimo ir papuoškite savo kambarius



Naudodami mūsų kalėdines pakabukas galite beveik bet kaip papuošti pasirinktus kambarius. Taigi apžvelkite platų mūsų dekoracijų asortimentą. Kalėdų eglutės pakabų rasite įvairių variantų, dažnai modernių, nors į savo asortimentą įtraukėme ir tikros klasikos. Antrajai kategorijai priskiriami gražiai dekoruoti įvairaus skersmens - pavyzdžiui, 11 cm - rutuliai. Taip pat siūlome prisegamus pakabučius. Kad ir kokį modelį pasirinktumėte, jūsų namai atrodys gražiai. Be to, mūsų asortimentas ir jame esančios kalėdinės pakabos nuostabiai papildo viena kitą, o tai garantuos jums nuoseklų efektą. Tai neabejotinas privalumas, kurio ieško daugelis Kalėdų magiją mėgstančių žmonių.



Taip pat žr:



Pakraunama...