Kavos aparatai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Rūšys
Filter

Kaip išsirinkti geriausią kavos aparatą?

Daugeliui kavos mėgėjų kavos aparatas yra būtinas prietaisas namuose, kadbūtų galimaparuošti aromatingągėrimą, sukuriuo galimagaminti espreso, amerikaną,taip pat kapučino ir cafe latte. Manoma, kad šį prietaisą, dar vadinamą "moka" (pagal Jemeno miesto Moka pavadinimą), pirmasis sukūrė Alfonso Bialetti XX a. trečiojo dešimtmečio pradžioje. Jis išrado gana savitos formos kampuoto ąsočio formos prietaisą su pasukimo galimybe, kuriame yra kamera vandeniui, galutiniam gėrimui ir sietelis, ant kurio dedama malta kava. Kavos aparatai paplito Viduržemio jūros regione, ypač Italijoje, iš kur pateko į kitas šalis, kur jie yra vienas iš labiausiai paplitusių gėrimų gaminimo būdų. Įdomu tai, kad jų forma nesikeitė beveik šimtmetį, tačiau vis dažniau jie turi stipriai išsiskiriantį dizainą, todėl tampa ir virtuvės puošmena. Patartina rinktis aukštos kokybės gaminius, pagamintus iš kokybiškų medžiagų, kurie bus funkcionalūs labai ilgai. Internetinės parduotuvės "Mondex" pasiūloje, be kita ko, rasite iš aliuminio pagamintų kavinukių, primenančių granito struktūrą, kurios leis paruošti skanų gėrimą vos per 5 minutes.

Kuri kavinukė geresnė - plieninė ar aliumininė?

Renkantis kavinuką svarbu atkreipti dėmesį į tai, iš kokios medžiagos jis pagamintas. Dažniausiai susiduriame su gaminiais, pagamintais iš plieno arba aliuminio. Iš aliuminio pagamintas kavinukas yra labai lengvas, tačiau kur kas mažiau atsparus korozijai neigaminiaiplieno. Abiem atvejais svarbu įsitikinti, kad visos dalys gerai priglunda viena prie kitos ir kad nepažeistas sandariklis. Taip užtikrinama, kad gėrimas būtų pagamintas greitai, bet kartu ir saugiai mums.

Ką turėčiau padaryti prieš pirmą kartą naudodamasis kavos aparatu?

Prieš naudodami kavos aparatą pirmą kartą, paruoškite kavą, kurią į jį supilsite. Taip galėsite išvalyti mechanizmus nenaudodami ploviklių, kurie gali pažeisti kavos aparatą sudarančias medžiagas. Pirmiausia visa tai išardoma ir nuplaunama po tekančiu vandeniu, o tada paruošiama kava. Paruošus kavą, gėrimas išpilamas ir galima ruošti kitą porciją, šį kartą skirtą gerti. Kavinukas bus švarus ir be"gamyklos" kvapų.

Kaip paruošti kavą kavamalėje?

Kavos virimas kavinuke yra labai paprastas ir jį galima apibūdinti keliais punktais:

- atsukame visą kavos aparatą - į apatinę kamerą iki apsauginio vožtuvo lygio įpilame virinto vandens.

- kitas žingsnis - sumalti kavos pupeles malūnėliu ir supilti į sietelį. Kavos negalima plakti šaukštu. Kava taip pat turi būti lygiu lygiu sieto kraštu ir tada dedama ant apatinio elemento

- prisukite likusias dalis ir uždėkite kavos virimo aparatą ant viryklės

- prietaisas paliekamas ant viryklės, kol pasigirsta būdingas burbuliavimas. Tada įsitikinsite, kad gėrimas jau paruoštas ir jį galima pilti į puodelį ar puodelį. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, gėrimą galite gerti pasūdytą arba įpilti pieno ar grietinėlės.

Atraskite kitus mūsų asortimento gaminius:

- Auksiniai kavos puodeliai

- Puodeliai

- Puodeliai

- Balti kavos puodeliai

- Puodeliai

- Dideli kavos puodeliai

Pakraunama...