Kėdės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Originalaus dizaino funkcionalios kėdės namams


Ieškant stilingų ir kartu funkcionalių sėdimųjų vietų, verta pasidomėti moderniomis kėdėmis, kurios visiškai pakeis mūsų namųįvaizdį. Paprastai tokio tipo baldai statomi prie stalo ar rašomojo stalo, kad galėtų mums pasitarnauti valgant ar dirbant. Todėl kėdės, kurias renkamės, turėtų būti kuo patogesnės. Vis dėlto nereikėtų pamiršti ir to, kaip įrengtas kambarys. Lofto stiliaus svetainės atveju metalinės kėdės yra puikus pasirinkimas, galintis paįvairinti neapdailintą interjerą. Dekoruodami namus turite daug erdvės manevruoti, todėl verta būti atviriems įvairiems pasiūlymams. Jei mūsų šeima didelė, mums tikrai reikės sėdynių, išdėstytų aplink valgomojo stalą. Tai puiki vieta medinėms kėdėms surasti. Kalbant apie novatoriškesnį požiūrį į baldus, tokių sprendimų šalininkai įvertins "Mondex" sėdynę iš serijos "Lasse", kuri išsiskiria minimalistiniu, bet akį traukiančiu dizainu. Tai itin patogus variantas, idealiai tinkantis naudoti minimalistiniuose kambariuose.


Patogios kėdės yra svarbus dizaino elementas


Savo keturiose sienose norime jaustis kuo patogiau. Kad tai pasiektume, mums reikia patogių kėdžių, ant kurių galėtume išsitiesti grįžę iš darbo. Kalbant apie svetainės dekorą, minkštos kėdės yra puikus pasirinkimas, papildantis visą kambarį ir kartu veikiantis kaip itin funkcionalus baldo elementas. Grįžę į butą po ilgų darbo valandų, su šypsena lūpose sėdėsime ant puikiai pritaikytos sėdynės ir mėgausimės mėgstamu karštu gėrimu. Netradicinių sprendimų gerbėjai pajus, kad širdis plaka greičiau pamačius pintas kėdes, kurios gražiai įsilies į kaimišku stiliumi išlaikytą interjerą. Baltos sienos, medinės grindys, kabantis veidrodis puošniuose rėmuose ir pinti krėslai sukurs darnią visumą. Ne mažiau įdomiai tokiame kambaryje atrodys ir neįprasto dizaino kėdė "Kubu Natural". Nesvarbu, ką pasirinksime, mūsų poreikiai bus visiškai patenkinti - tai užtikrina gausi pasiūla. Jei papildomai susidursime su pigiomis kėdėmis, galime manyti, kad galimybės yra neribotos.


Universalios kėdės, kurios tiks bet kokiame kambaryje


Kėdes naudojame ne tik valgomajame, bet ir svetainėje, miegamajame ar biure. Dėl jų universalumo mums taip sunku įsivaizduoti savo namus ar darbo vietą be šio tipo sėdimųjų baldų. Komplektuodami baldus neturėtume pamiršti biuro kėdžių, kurios tarnaus ne tik mums, bet ir žmonėms, su kuriais dalinsimės darbais. Tokio pobūdžio patalpos paprastai įrengiamos minimalistiškai, net griežtai, tačiau tai netrukdo mums įsigyti itin stilingų sėdimųjų baldų. Rangovai kasdien lankosi pas mus darbe, todėl turime būti tikri, kad galime užtikrinti patogią aplinką jų apsilankymams. Modernios kėdės gali tapti itin funkcionalia biuro puošmena, suteikiančia jo interjerui patrauklumo. Viena iš galimybių - "Mondex" modelis "Mads", kruopščiai pagamintas iš chromuoto plieno ir odos imitacijos. Jo minimalistinis dizainas puikiai derės prie erdvės, kurioje vyksta oficialūs susitikimai. Biuras yra vieta, kurioje praleidžiame daug laiko, todėl verta pasirūpinti, kad kartu su svečiais jaustumėmės kuo patogiau.


Taip pat žiūrėkite: stalus, fotelius, kavos servizus, laikrodžius, veidrodžius, žvakides, vazas.

Pakraunama...