Juostelės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Universalus juostų naudojimas



Kaspinai yra neatsiejama įvairiausių daiktų puošybos dalis - dažniausiai jie naudojami dovanoms vynioti, tačiau jie turi ir kitų panaudojimo būdų. Vaikai mėgsta jas naudoti kurdami meno kūrinius namuose arba mokykloje. Čia tiks ne tik paprastų atspalvių kaspinai, dabar lengvai galima įsigyti ir margintų kaspinų, skirtų unikaliems gaminiams ir meno kūriniams kurti.



Dekoratyvinės juostelės rankų darbo gaminiams



Dekoratyvinės juostelės naudojamos įvairiems gaminiams papuošti dekoratyviniais akcentais. Be kita ko, Vaikų dienos šventėms puikiai tinka juostelės balionams su šypsenėlių atvaizdais. Verta paminėti, kad juostelės taip pat naudojamos įvairiems smulkiems rankų darbo gaminiams kurti. Daugelis žmonių daugiausia ieško informacijos, kaip sukurti įvairių formų kaspinėlių lankus, tačiau su jais taip pat galime sukurti kaspinėlių angelus kaip įdomią kalėdinę puošmeną.



Audinių juostelės yra svarbi puokščių kūrimo dalis



Audinių juostelės naudojamos skrebinimui, tačiau jas naudoja ir floristai. Šie gėlių kaspinai suriš puokštes ir kartu suteiks joms papildomo dekoratyvumo, o tai ypač svarbu vestuvinėms ar ypatingų progų puokštėms.



Kur norite logotipo juostelių?



Logotipo juostelės dažniausiai gaminamos pagal užsakymą, kai jos puikiai tinka kaip įmonės reklaminis elementas. Be kita ko, iš logotipo juostelių galima kurti apyrankes ar juosteles šeimininkėms.



Languoti kaspinai papildo minimalistinę supakuotų dovanų išvaizdą.



Languotais kaspinais rekomenduojama užbaigti dovanas, suvyniotas į paprastus popierinius atspalvius. Jie sukuria akį traukiantį dekoratyvinį akcentą, kuris tikrai patiks asmeniui, kuriam įteikiama dovana. Dažniausiai naudojami baltos, žalios ir raudonos spalvos languoti kaspinai, tačiau verta atkreipti dėmesį ir į "Burberry" mados prekės ženklui būdingus smėlio, raudonos, baltos ir juodos spalvos kaspinus.



Dekoratyvinių juostelių rūšys



Dekoratyvinių juostelių būna įvairių formų - dažniausios yra atlasinės juostelės, kurios išsiskiria sodriomis spalvomis ir švelniu blizgesiu, puikiai atrodančiu ant supakuotų dovanų. Taip pat labai populiarūs dekoratyviniai kaspinai, pagaminti iš sintetinių medžiagų - nailono arba dirbtinio šilko, kurie yra patvarūs ir nebrangūs. Tiems, kurie pirmenybę teikia ekologiškiems sprendimams, rekomenduojamos džiuto juostelės. Šios rūšies juostų audinys yra itin patvarus ir kartu gerai atrodo, pavyzdžiui, ant dovanų pakuočių.



Universalus kaspinų naudojimas



Kaspinai yra itin erdvūs, todėl naudojami ir sporte. Ypač populiarūs šokių kaspinai, naudojami per turnyrus ir šokių pasirodymus. Juostos taip pat naudojamos meninėje gimnastikoje, kuri turi nuolatinę vietą vasaros olimpinėse žaidynėse.



Taip pat žiūrėkite:



Pakraunama...