Juodi sieniniai laikrodžiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Juodi aksesuarai puikiai dera beveik prie bet kokio stiliaus interjero, papildydami svetainės, miegamojo ar darbo kambario charakterį. Šis atspalvis dera su viskuo, todėl jį galima lengvai derinti prie baldų ar sienų spalvos. Todėl, renkantis dekoratyvinius aksesuarus, būtina turėti juodos spalvos sieninį laikrodį. Be to, jis neabejotinai naudingas norint patogiai skaityti laiką - tokio tipo aksesuarų būna įvairių dekoratyvinių variantų. Dažniausiai vartotojai renkasi klasikinius modelius su apvaliu ciferblatu ir siauru rėmeliu, kuriuos galima naudoti klasikiniuose interjeruose. Patalpose, įrengtose pagal vintažinio stiliaus principus, galima naudoti Viktorijos laikų geležinkelio stočių modelius primenantį laikrodį. Jie yra unikalaus stiliaus ir suteiks interjerui rafinuotą akcentą.



Klasikiniai ir modernūs modeliai idealiai tinka šviesiems interjerams



Juodas sieninis laikrodis puikiai atrodo prie šviesios spalvos sienos. Naudokite laikui nepavaldų spalvų derinį - baltą sieną ir juodus aksesuarus. Tai suteiks interjerui elegantišką išraišką ir pavers jį stilingu bei rafinuotu. Minimalizmo gerbėjams rekomenduojame rinktis paprastos formos gaminius, t. y. su siauru juodu rėmeliu ir baltu ciferblatu. Tokiame interjere taip pat galima naudoti modernius gaminius, skirtus savarankiškai montuoti ant sienos. Tuomet turime ne klasikinį ciferblatą, bet visas laikrodžio mechanizmas, taip pat ir skaitmenys, pritvirtinami prie sienos, todėl jie tampa neatskiriama sienos dalimi. Tai yra unikalus interjero dizaino elementas, todėl gerai jį tinkamai eksponuoti ant sienos, neužgožiant jos baldais ar gėlėmis.



Kaip galime sugrąžinti senųjų pramoninių salių stilių?



Pastaraisiais metais madingi juodi laikrodžiai, įrengti ant lofto stiliaus sienų. Juos galima apibūdinti kaip minimalistinius, nes juose dažniausiai nėra klasikinio ciferblato, o visi elementai, t. y. rėmelis ir skaitmenys, yra sujungti tarpusavyje. Dėl to aksesuarai yra šiek tiek ažūriniai, o tai suteikia jiems nemažai lengvumo. Geriausiai jie atrodo derinami prie neapdorotos sienos, pavyzdžiui, su atidengtomis plytomis arba iš architektūrinio betono. Juodos spalvos sieninis laikrodis aiškiai išsiskiria iš sienų, kartu užsimindamas apie buvusių gamybinių salių stilių, kuris yra esminis kalbant apie lofto stiliaus prielaidas.



Stilingi gaminiai, kuriuos rasite "Mondex" internetinėje parduotuvėje



Internetinėje parduotuvėje "Mondex" siūlomi kiekvienam klientui pritaikyti gaminiai. Tai apima ir juodus sieninius laikrodžius. Siūlome aksesuarų, idealiai tinkančių minimalizmo gerbėjams, taip pat modelių su auksiniais skaitmenimis ir rodyklėmis, kurie sensacingai atrodo puošniuose interjeruose. Taip pat rekomenduojame retro stiliaus arba senus sportinius laikrodžius primenančius gaminius, kurie tikrai neliks nepastebėti.



Peržiūrėkite kitus mūsų modelius ir tinklaraščio įrašus:



Pakraunama...