Žinynai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Laikraščių laikikliai - puikus pasirinkimas tiems, kurie skaito popierinius laikraščius.

Laikraščių laikikliai anksčiau buvo naudojami daugelyje namų ir viešų vietų. Taip buvo todėl, kad laikraščiuose buvo pateikiama naujausia informacija apie tai, kas vyksta šalyje ir užsienyje, taip pat vietinės naujienos, skelbimai ir reklamos. Tokio tipo lentynose laikraščiai buvo laikomi organizuotai. Šiais laikais jie naudojami šiek tiek rečiau, tačiau tai vis dar yra įtaisas, naudojamas žmonių, mėgstančių skaityti spaudą tradiciniu pavidalu, namuose. Be to, tai yra unikalus interjero dizaino elementas,puikiai derantis prie interjero stiliaus .

Laikraščių laikikliai ant sienos leidžia išnaudoti kiekvieną turimą erdvės gabalėlį.

Dažniausiailaikraščių laikikliaiyra stovimos formos, šiek tiek primenantys siaurą dėžutę ar lagaminą,kurie statomi priekavos staliukų,tačiau labai dažnai modeliai naudojami kabinti ant sienos ar kito vertikalaus paviršiaus. Tai ypač naudinga patalpose, kuriose norime praktiško interjero papildymo. Taip galime gerai išnaudoti anksčiau nenaudotą erdvę. Tačiau verta atkreipti dėmesį į tai, kad jo konstrukcija ir tvirtinimo būdas būtų pakankamai tvirti, kad atlaikytų ne tik laikraščių, bet ir spalvotų žurnalų svorį. Šis sprendimas taip pat dažnai naudojamas klinikose, biuruose ar kitose viešose vietose, kur galime leisti laiką skaitydami laikraštį.

Šiuolaikiniai laikraščių laikikliai pabrėžia rafinuotą interjero charakterį

Tvarkydami interjerą norime, kad jis būtų nuoseklus, reprezentatyvus ir patogus. Todėl laikraščių laikiklius pravartu rinktis taip, kad jie pabrėžtų patalpos charakterį. Šiuo atveju puikiai tiks modernių, minimalistinių linijų gaminiai. Ažūriniai modeliai puikiai papildys skandinavišku, lofto ar industriniu stiliumi įrengtą svetainę. Be to, jų dizainas pasižymi lengvumu, kuris puikiai atrodo nedidelės erdvės interjeruose.

Iš ko turėtų būti pagaminti geri laikraščių laikikliai?

Geriausi laikraščių laikikliai gaminami iš metalo,kuris suteikia visai konstrukcijai tvirtumo, be to, jį labai lengva palaikyti švarų. Tačiau jei norite į interjerą įnešti šiek tiek daugiau jaukumo, puikiai tiks pinti laikraščių laikikliai, kuriuose taip pat galima laikyti smulkius daiktus, pavyzdžiui, televizoriaus nuotolinio valdymo pultelį ar telefono įkroviklį. Pinti laikikliai labai gerai atrodo kaimiškuose ar boho stiliaus interjeruose, be to, ši medžiaga yra labai patvari, todėl toks įtaisas tikrai tarnaus mums daugelį metų.

Taip pat žiūrėkite kitus mūsų siūlomus gaminius:

- Kavos puodeliai

- Žibintai

- Stalo įrankiai

- Lėkštė

- Žvakidė

- Pinigų dėžutės

Pakraunama...