Grandinės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Filter

Šviesos grandinės kaip neatsiejama Kalėdų puošmena



Rekomenduojame įspūdingas šviesos grandines, kurios yra neatsiejama, tradicijas puoselėjanti Kalėdų puošmena. Šviesos grandinės kabinamos ant eglutės - kalėdinės eglutės, namo ir languose. Tai vienas iš gruodžio švenčių simbolių. Šviesos grandinės, kurias rasite mūsų asortimente, sukurtos taip, kad trauktų akį. Be kita ko, siūlome LED lauko girliandas.



LED šviesos grandinės - vienspalvės ar įvairiaspalvės?



LED šviesos grandinės gali šviesti viena arba keliomis spalvomis. Jose dažnai būna įdomių efektų, pavyzdžiui, mirgėjimo. Jos idealiai tinka kalėdinei eglutei ar lauko baldakimui. Lauko šviesų grandinės yra itin populiarios dėl to, kad puikiai perteikia džiaugsmingą, puošnų ir spalvingą Kalėdų pobūdį. Nors įvairiaspalvės lemputės naudojamos jau daugelį metų, vis dažniau sutinkame vienspalvių modelių. Tokie pasiūlymai ypač gerai tiks, jei dekoracijas laikysite minimalistiniu stiliumi.





Šviesos grandinės sode



Šviesos grandines sodui galite pakabinti, pavyzdžiui, ant pavėsinės ar terasos. Rekomenduojame 6 m arba 3 m ilgio LED modelius, kurie šviečia malonia šilta arba šalta šviesa. Šios šviesos grandinės yra universaliausios, be to, jų skleidžiamas švytėjimas gražiai atsispindi ant žemės gulinčiame sniege. Galite rinktis klasikinius variantus arba tuos, kurie džiugina akį įvairiais efektais, pavyzdžiui, mirksi bet kokiu greičiu.



Baterijomis maitinama šviesos grandinė - universalus pasiūlymas



Vienas iš universalesnių pasiūlymų yra baterijomis maitinama šviesos grandinė. Ji ypač gerai tiks ten, kur nėra galimybės naudotis elektra. Kitas variantas - pakabinti ją virš durų ar lango. Baterijomis maitinamos šviesos grandinės paprastai šviečia tikrai ilgai ir ryškiai, todėl jas lengva pastebėti. Be to, naudojant jas nereikia rūpintis atstumu iki elektros lizdo.



Lauko šviesos grandinės - kur jas kabinti?



Mūsų rekomenduojamas lauko šviesos grandines galima kabinti, pavyzdžiui, ant medžių priešais namus. Jomis taip pat galite papuošti laiptų, vedančių prie lauko durų, turėklus arba balkono baliustradą. LED grandinės puikiai atrodo virš bet kokio stogelio. Peržiūrėkite mūsų asortimentą, kuriame rasite neįprastų variantų, įskaitant tuos, kurie yra snaigių juostos ar neįprastų geometrinių raštų formos.



Kalėdų eglutės šviesos grandinė - ką ji iš tikrųjų reiškia?



Kalėdų eglutės lempučių grandinėlė yra privaloma jūsų eglutės puošmena. Tačiau verta žinoti, ką ji iš tikrųjų reiškia. Krikščioniškoje tradicijoje švieselės reiškia šviesą, kuri yra Jėzus. Dėl šios priežasties šviesos grandinėlė yra būtina Kalėdų eglutės detalė. Iš pradžių ant eglutės buvo dedamos žvakės - žvaigždžių simbolis. LED šviesos grandinės yra šiuolaikinis sprendimas, kurį raginame rinktis. Be kita ko, siūlome įvairiaspalves ir skirtingo ilgio versijas, todėl lengvai išsirinksite jūsų poreikius atitinkančias lemputes.



Taip pat peržiūrėkite:



Pakraunama...