Dideli sieniniai laikrodžiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Didelį sieninį laikrodį galime laikyti praktiška interjero puošmena. Taip yra todėl, kad jis vienu metu papildo bet kurios patalpos dekorą ir padeda namų šeimininkams greitai ir lengvai patikrinti laiką. Dėl šios priežasties raginame rinktis dekoratyvinius laikrodžius, kurie išsiskirtų iš kitų dekoracijų. Tai taip pat geras pasirinkimas interjerui paįvairinti, kai kambario sienos yra vienspalvės, paprastos ir išlaikytos minimalistiniu stiliumi.



Dizainerių maksi sienų modeliai



Kalbame ne tik apie retro dizainą ar nuorodas į techninį laikrodžio dizainą. Verta pasidomėti modeliais, kurie papildyti įdomiomis detalėmis, pavyzdžiui, apvadais - jie neabejotinai patrauks kiekvieno lankytojo akį. Taip yra todėl, kad šis elementas vis dar retas. Jo dėka jums lengvai pavyks išskirti savo interjero dizainą, padaryti jį dar unikalesnį ir išreikšti savo išskirtinį nusiteikimą. Čia jums galime pasiūlyti Mondex 50 cm apvalų laikrodį. Atkreipkite dėmesį į jo originalų plastikinį sidabro spalvos rėmelį.



Sieninis laikrodis su krumpliaračiais pakeis bet kokį interjerą



Yra daugybė dekoravimo galimybių. Tarp jų rasite, pavyzdžiui, sieninį laikrodį su krumpliaračiais, kurie suteikia charakterio ir techniškos išvaizdos. Be to, dėl didelio dydžio jo neįmanoma nepastebėti. Tai idealus variantas įvairiais stiliais įrengtiems kambariams, įskaitant industrinį ar loftinį. Tokio tipo modeliai puikiai dera su atidengtomis plytomis, marmuru ir postindustrine atmosfera. Tai ypač pasakytina apie juodos spalvos modelius. Tokie kūriniai visada gerai atrodo derinami su neapdorotu interjeru. Galime pasiūlyti 56 cm x 67 cm x 8 cm dydžio laikrodį, kuris, be krumpliaračių, taip pat žavi stilingais romėniškais skaitmenimis ant ciferblato.



Retro stiliaus apvalus laikrodis



Didelio dydžio retro stiliaus apvalų laikrodį taip pat galima įsigyti kaip stilingą sienos dekoraciją. Toks pasiūlymas ypač tiks minimalistiniuose, industriniuose ir skandinaviškuose interjeruose. Daug kas priklauso nuo bendro laikrodžio dizaino, nes jis gali skirtis priklausomai nuo gamintojo ketinimų. Svarbiausia, kad skirtingi modeliai nurodo į skirtingas epochas. Tai leidžia kiekvienam rasti tai, kas geriausiai atitinka jo skonį. Tai neabejotinai yra didžiulis privalumas. Tarp turimų pasiūlymų rasite minimalistinį Mondex apvalų 58 cm sieninį laikrodį. Jis pagamintas iš tvirto plastiko, o jo pilka spalva puikiai dera su įvairių atspalvių sienomis ir interjero aksesuarais.



Kiekvienam kažkas tinka



Gera žinia ta, kad XXL sieninių laikrodžių pasirinkimas toks didelis, kad kiekvienas gali lengvai rasti sau tinkamą modelį. Nesvarbu, ar jums reikia retro, modernaus, techninio, puošnaus ar elegantiško modelio, galite išsirinkti būtent tokį. Be to, įvairių spalvų ir dydžių laikrodžių yra įvairių spalvų ir dydžių, įskaitant tuos, kurie bus lengvai pastebimi ant sienos.



Taip pat peržiūrėkite kitus modelius ir tinklaraščio įrašus:



Pakraunama...