Dekoratyviniai akmenys

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Kokie dekoratyviniai akmenukai vazonams tinka geriausiai?

Dažniausiai dekoratyviniai akmenukai naudojami vazonams, kur jie gali būti ne tik drenažo sluoksnis, bet ir dekoratyvinis viršus. Geriausiai tinkabalti šios rūšies dekoratyviniai akmenukai, nes jie ryškiai kontrastuoja su augalų,kuriuoslaikome ant palangių ir gėlynuose,atspalviais. Iš jų taip pat galima sukurti mišką skaidriame stiklainyje, kuriame visi sluoksniai gerai atsiskleidžia ir tampa unikalia svetainės, miegamojo ar namų biuro puošmena. Dažniausiai naudojami baltos arba juodos spalvos akmenukai, aiškiai kontrastuojantys su smėlio ir augalų spalva.

Kaip sukurti namų dekoraciją iš dekoratyvinių akmenų?

Tinkamai sutvarkyta erdvė mums labai svarbi, nes ji leidžia mums gerai jaustis savo namuose, o tai neabejotinai turi įtakos ir mūsų poilsio komfortui. Pastaraisiais metaistapo labai madingaantsienoskloti dekoratyvinius akmenis,kurie būna mažų plytelių pavidalo, klijuojami ant paviršiaus. Tokias kompozicijas verta papildyti kur kas mažesnių dydžių dekoracijomis. Dekoratyviniai akmenys, kuriuos rasite mūsų internetinėje parduotuvėje, yra sensacingi kuriant unikalias dekoracijas, kurios suteiks toną bet kokiam interjerui. Skaidrių akmenukų variantai puikiai tiks kuriant glamūrinio stiliaus dekoracijas - juos galite išlieti ant padėklo ir juose pastatyti žvakių. Tiek natūralioje, tiek dirbtinėje šviesoje jie švelniai žibės, sukurdami efektą, panašų į deimantų spindesį.

Dekoratyvinių akmenų sodui rūšys

Šiuolaikinėse sodo kompozicijose naudojami dekoratyviniaiakmenys,kurie sensacingai dera prie žalios augmenijos spalvos, taip pat prie daugelio atspalviųgėlių. Jie naudojami sklype esančioms lysvėms su neaukštais krūmais atskirti, tačiau puikiai tinka ir aplink augantiems medžiams, pavyzdžiui, žemoms klevų veislėms ar dekoratyvioms nykštukinėms vyšnioms. Dažniausiai naudojami taisyklingos formos šviesūs akmenukai, kurie dažniausiai sukuriami mechaniškai apdorojant specialiuose būgnuose, pridedant smėlio, kuris suapvalina jų kraštus. Taip pat gerai atrodo įvairių rūšių žvirgždas, šernas ir skalūnas, kurie traukia akį savo specifine spalva ir netaisyklingesne struktūra.

Balti dekoratyviniai akmenys primena graikų sodus, kur jie ne tik puošia visą erdvę, bet ir atspindi saulės spindulius nuo paviršiaus. Mūsų šalyje ne mažiau mėgstami ir dideli dekoratyviniai sodo akmenys, kuriuos verta naudoti gėlynams ar takeliams apriboti, kad būtų sukurta išties idiliška atmosfera.

Kokius dekoratyvinius akvariumo akmenis turėčiau pasirinkti?

Akvariumams skirti dekoratyviniai akmenys atlieka dvigubą funkciją - viena vertus, jie tarnauja kaip papildoma akvariumo puošmena, kita vertus, yra svarbus konstrukcinis elementas, kuriame žuvys gali slėptis arba neršti. Šiuo atveju geriausiai tinka natūralios kilmės akmenys, kurių galite įsigyti akvariumų parduotuvėse arba susirasti patys. Tačiau tuomet juos reikia tinkamai prižiūrėti, t. y. kelis kartus kruopščiai nušveisti ir nuvalyti. Taip apribosite ne tik upinių sraigių vystymąsi akvariumo viduje, bet ir parazitų, keliančių grėsmę žuvų ar krevečių sveikatai ir gyvybei, atsiradimą.

Peržiūrėkite kitus produktus mūsų internetinėje parduotuvėje:

- Sieninis laikrodis

- Vaza

- Nuotraukų rėmelis

- Kasetės

- Dirbtinės vazoninės gėlės

- Svetainės veidrodžiai

Pakraunama...