Cimbolų pagalvėlės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Praktiški padėkliukai



Mūsų asortimente rasite praktiškų padėkliukų,kurie praverskiekvieno valgymo metu . Dėl specialių kilimėlių galėsite apsaugoti stalą nuo nešvarumų. Be to, čia galime kalbėti apie neslystančias savybes, o tai taip pat yra privalumas. Verta prisiminti, kad galima įsigyti įvairių tipų lėkščių kilimėlių, įskaitant apvalius ir stačiakampius.



Auksiniai lėkščių kilimėliai - elegancija ir funkcionalumas



Auksiniai plokščių kilimėliai - tai elegancijos ir funkcionalumo derinys viename dizaine. Dėl to jie puikiai tinka oficialesniems patiekalams. Mūsų asortimente rasite įvairaus dizaino pasiūlymų, todėl juos lengvai priderinsite prie savo stalo dekoro. Be kita ko, galime pasiūlyti auksinės rožės formos 38 cm ilgio stalo kilimėlį "Leila". Šis pasiūlymas pagamintas iš plastiko.



Nertos lėkščių pagalvėlės



Įdomi klasikinių modelių alternatyva yra megzti lėkščių padėkliukai. Tai pasiūlymas, kuriame dera klasikinis ir elegantiškas dizainas. Šio tipo padėkliukai gerai atrodys su balta staltiese, pavyzdžiui, per šventinius pusryčius ar vakarienę.



Kokias apvalias lėkštes rinktis?



Apvalias lėkštes patartina derinti prie indų dydžio. Ypač rekomenduojame atsižvelgti į pagrindiniam patiekalui naudojamų indų matmenis. Padėkliukas gali būti didesnis už lėkštę, tačiau jo skersmuo turėtų būti bent jau panašus į lėkštės pagrindo skersmenį. Galime pasiūlyti tradicinius stalo kilimėlius arba Blanche plastikinį 33 cm skersmens padėkliuką. Tai prašmatnesnis padėkliuko variantas, kurį reikėtų plauti rankomis.



Universalūs padėkliukai yra praktiškas pasirinkimas



Stalo kilimėliai lėkštėms praverčia kasdien. Dėl šios priežasties patartina įsigyti universalių modelių, kurie derėtų prie jūsų valgomojo interjero. Tokių kilimėlių, išskyrus valymo sezoną, nereikia nuimti nuo stalviršio. Tai didelis privalumas, kurį reikia turėti omenyje. Labai populiarūs įvairių dydžių stačiakampiai kilimėliai.



Jūros žolės lėkščių kilimėliai - puikiai tinka boho stiliui



Jūros žolės lėkščių kilimėliai yra vienas iš populiaresnių sprendimų, tinkančių boho stiliaus interjerui. Tokie kilimėliai gali būti įvairių dizainų, tiek apvalūs, tiek stačiakampiai. Juose dažnai derinami skirtingi natūralios jūros žolės atspalviai ir jie yra rankų darbo.



Augalų pluošto padėkliukai



Taip pat galite rinktis medžiaginius padėkliukus. Tokio tipo padėkliukus galima dekoruoti įvairiais būdais, o jų dizainas tikrai pagyvins ne vieną interjerą. Pavyzdžiui, čia rasite 38 cm ilgio ekologišką mėlyną stalo kilimėlį, pagamintą iš augalų pluošto. Kilimėlis apsaugo stalą nuo pažeidimų ir nešvarumų, be to, jį lengva valyti.



Peržiūrėkite ir kitus siūlomus gaminius:



- Kilimėliai stalui



- Stalo kilimėliai puodams ir keptuvėms



- Kvadratinės lėkštės



- Desertinės lėkštės



- Stalo indai



- Vakarienės servizas

Pakraunama...