Baltos duonos plokštelės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Balta duoninė tinka bet kurioje virtuvėje.



Balta duoninė yra universalios spalvos, kuri puikiai tiks bet kuriuose namuose dėl paprastos priežasties - ši spalva dera su viskuo. Be to, ji yra pakankamai neutrali, todėl nedominuoja kitų aksesuarų fone, todėl ją lengva derinti su kitais daiktais. Toks indas neabejotinai yra dekoratyvinis virtuvės akcentas, tačiau visų pirma jo paskirtis - laikyti duoną. Taip apribojame jos juodavimą, kuris neabejotinai turi įtakos skonio pojūčiui. Atsižvelgdami į savo poreikius, galime rinktis gaminius, kurie skiriasi dizainu ir medžiaga, iš kurios yra pagaminti, todėl kiekvienas tikrai ras tobulą indą savo virtuvei.



Modelis su medžiu suteiks virtuvei jaukumo



Baltos duoninės su medžiu yra labai populiarios tarp vartotojų. Paprastai jos būna metalinių indų su mediniu dangčiu formos. Jie į virtuvę, kurioje mėgstame pabūti, įneša jaukų akcentą. Daugelio gaminių medinį dangtį galima naudoti duonai pjaustyti.



Kokiuose interjeruose puikiai tiks baltos spalvos duoninės?



Baltos spalvos duonos dėžės sensacingai dera subtiliuose interjeruose, pavyzdžiui, skandinaviško ar modernaus stiliaus. Pirmuoju atveju geriausia rinktis indus su mediniais dekoratyviniais elementais, o modernioje virtuvėje verta naudoti minimalistinius paprasto dizaino gaminius, kurie papildo bendrą interjerą. Populiarus pasirinkimas yra retro stilius, kuris interjerui suteikia unikalų dekoratyvinį akcentą. Tokio tipo duonos konteineriai yra tarsi baltos spalvos skardos formos, kurios paviršius padengtas blizgiu užrašu "Duona". Juos galima naudoti vintažinio tipo virtuvėse arba eklektiškame interjere. Be dizaino, verta atkreipti dėmesį ir į pagaminimo kokybę. Kiekviena balta duoninė turi būti sandari ir sukurta iš medžiagų, patvirtintų liestis su maistu.



Rinkitės kokybiškus gaminius



Jei ieškote aukštos kokybės baltos duoninės, rekomenduojame mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomus gaminius. Turimos duoninės yra įvairių variantų, kad atitiktų jūsų namų ūkio poreikius ir virtuvės interjerą. Be kita ko, rasite klasikinių baltų duoninių, atidaromų iš apačios į viršų - jos tiks bet kokio stiliaus interjerui. Verta paminėti, kad daugelis mūsų prekių atitinka dabartines dizaino tendencijas, todėl mūsų parduotuvėje rasite baltų retro stiliaus indų, kuriuos galėsite naudoti vintažinio dekoro virtuvėje. Be jų, taip pat siūlome stilingus gaminius, primenančius papuošalų dėžutę. Jie turi subtilų įspaudą ir auksinę rankenėlę, suteikiančią prabangos įspūdį. Pasirinkę mūsų gaminius galite būti tikri, kad duona ilgai išliks šviežia, o jūsų virtuvė įgaus originalią išraišką.



Taip pat susipažinkite su kitomis mūsų duonkepėmis ir gido straipsniais:



Pakraunama...