Auksiniai žibintai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Filter

Aukso spalvos žibintai - stilinga namų puošmena



Aukso spalvos žibintai yra labai stilingos namų dekoracijos, kurios neabejotinai sušildys interjerą ir padarys vakarinį poilsį malonesnį. Jų tauri metalinė spalva puikiai dera su viduje esančių žvakių švytėjimu. Be to, toks atspalvis įdomiai papildo minimalistinius, skandinaviškus, kaimiškus ir net industrinius kambarius. Tiesiog pasirinkite tinkamo dizaino žibintą, kad suteiktumėte savo interjerui išskirtinumo.



Kur dėti žibintus su auksiniais atspalviais?



Aukso spalvos žibintus sėkmingai galite pastatyti svetainėje, miegamajame, koridoriuje. Jie taip pat puikiai tiks jaunimo kambariuose, o kartu su LED žvakėmis - ir vaikų kambariuose. Tokių žibintų yra daugybė variantų, apimančių įvairias formas. Pavyzdžiui, metalinis grotelinis + stiklinis žibintas idealiai tinka svetainei. Jo 25 cm x 25 cm x 32,6 cm matmenys leidžia jį laikyti matoma, bet neperkrauta dekoracija. Jį galite pastatyti, pavyzdžiui, šiuo metu madingame židinį imituojančiame portale.



Aukso spalva idealiai tinka kaip kalėdinė dekoracija.



Kitas įdomus variantas - auksiniai modeliai su kalėdiniais motyvais, kurie gali tapti kalėdine dekoracija. Piešiniai ant jų tampa dar labiau matomi, kai žibinto viduje uždegama žvakė. Žiemos vakarą ant žibintų esančių figūrų metamas šešėlis dar labiau papuoš buto sienas. Čia verta paminėti aukso spalvos metalinį modelį su piešiniu - medžiais ir elniais, t. y. tipiškais žiemos motyvais. Jo matmenys - 16 cm x 16 cm x 26 cm, todėl jam nesunku rasti vietos kambaryje.



Iš madingų ir stilingų interjero aksesuarų neabejotinai reikėtų išskirti žibintus, kurie pasižymi auksiniu švytėjimu. Jie gali stovėti ant grindų, komodos, konsolės ar net kavos ar valgomojo stalo. Daug kas priklauso nuo to, kokių matmenų dekoraciją nuspręsite pasirinkti. Mažesnius žibintus galima statyti tiesiog ant baldų, o didesni tikrai puikiai tiks ant grindų. Nepamirškite pasirinkti tinkamos žvakės, kuri ne tik skleis malonią šviesą, bet ir bus pakankamai didelė. Geras variantas - kvapūs modeliai, o jei norite jas naudoti pakartotinai, - LED versijos.



Puiki dovanos idėja



Jei ieškote įspūdingos dovanos idėjos artimam žmogui, būtinai apžiūrėkite turimus auksinius žibintus. Tai neakivaizdus pasiūlymas, tačiau neabejotinai vertinamas interjeruose. Taip yra todėl, kad juos galite naudoti, kad jūsų dekoras taptų įdomesnis. Loftams verta rinktis metalinius žibintus, o kaimiškoms patalpoms - auksinio atspalvio krepšelių formos žibintus. Taip pat galite rinktis minimalistinius modelius. Kiekvienas modelis sukurs unikalią atmosferą.



Peržiūrėkite kitus mūsų gaminius ir tinklaraščio įrašus:



Pakraunama...