Vonios kambario rinkiniai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Rūšys
Filter

Vonios rinkiniai, kuriuos verta turėti

Vonios kambario baldai visų pirma turi būti praktiški. Tačiau verta pasirūpinti ir jo estetika. Mūsų asortimente esantys vonios kambario komplektai yra aukščiausios kokybės aksesuarai, kurie tarnaus daugelį metų. Gera žinia ta, kad galima rinktis įvairius variantus,įkuriuosįeinamuilinės,dantų šepetėliųpuodeliaiir muilo indeliai. Tai būtini daiktai, kurie pravers bet kuriame vonios kambaryje. Klientams taip pat nesunku pastebėti, kad asortimente esantys gaminiai yra įvairių įdomių variantų, pavyzdžiui, marmuro ar stiklo.

Vonios reikmenų rinkiniai - kokius rinktis?

Siūlomi vonios kambario reikmenų rinkiniai yra daugelio madingų stilių, todėl juos galima puikiai priderinti prie interjero dizaino. Kalbame tiek apie utilitarinį, tiek apie grynai estetinį aspektą. Renkantis vonios kambario reikmenų rinkinius pirmiausia verta apsvarstyti, kam jie bus naudojami. Tai leis nustatyti, kuris rinkinys kiekvienu atveju bus geriausias. Populiariausi pasiūlymai yra tie,kuriuoseyra muilinė ir indas skystam muilui, dažnai papildomiir puodeliudantų šepetėliams. Tokie pasiūlymai tikrai tiks daugelyje namų. Pavyzdžiui, galime paminėti ARI stiklinį vonios kambario rinkinį su sidabrine pompa. Tai labai geras pasirinkimas minimalistiniams vonios kambariams, kuriuose dominuoja sidabrinės detalės, užtikrinančios vientisą dekorą.

Kokiam vonios kambariui tinka juodas vonios kambario komplektas?

Moderniam interjerui tinkamas pasiūlymas neabejotinai yra juodas vonios kambario komplektas. Minimalistinis, paprastas ir akį traukiantis rinkinys idealiai tinka patalpai, kurioje vyrauja santūrios spalvos. Verta įsitikinti, kad pasirinktas juodas vonios kambario komplektas, jei jis turi metalinių elementų, dera su kitais metaliniais vonios kambario įrangos elementais. Čia galima paminėti EDA BLACK komplektą, kuris yra juodos ir aukso derinys. Šiuo atveju turime reikalą su paprasto, glotnaus dizaino variantu, kuris yra labai universalus.

3 dalių vonios kambario komplektas

Kaip jau minėjome, 3 dalių vonios kambario komplektai yra vienas populiariausių pasirinkimų. Taip yra todėl, kad muilo gabalėliai ir skystas muilas yra populiariausios valymo priemonės, todėl jas reikia laikyti praktiškai. Tas pats pasakytina ir apie dantų šepetėlius, kuriuos patogiausia laikyti specialiame puodelyje. Pirkdami trijų dalių vonios kambario rinkinius galite sutaupyti pinigų, palyginti su tuo, jei visus šiuos daiktus pirktumėte atskirai. Tai neabejotinas privalumas, kuris savaime skatina apsipirkti ieškant tobulo vonios kambario reikmenų rinkinio.

Išsirinkite jums labiausiai patinkantį rinkinį

Didelis privalumas pirkėjo požiūriu yra tai, kad mūsų svetainėje galima rasti įvairių vonios kambario reikmenų rinkinių. Tai leidžia kiekvienam išsirinkti geriausiai estetiškai tinkantį pasiūlymą. Reikėtų pabrėžti tai, kad kiekvienas vonios kambario reikmenų rinkinys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Be kita ko, rasite gaminių, skirtų moderniam, minimalistiniam ir retro interjerui.

Peržiūrėkite kitus mūsų parduotuvės asortimento gaminius:

- Šviestuvas

- Žibintai

- Gėlių vazonai

- Stalo kilimėlis

- Svetainės veidrodžiai

- Skrynios

Pakraunama...