Vonios kambario dozatoriai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Muilo dozatorius - būtinas kiekviename vonios kambaryje

Be jokios abejonės, funkcionalus ir stilingas skysto muilo dozatorius yra būtinas kiekviename vonios kambaryje. Jis naudingas ne tik rankų plovimo priemonei laikyti stovint ant praustuvo, bet ir duše. Turėdami tinkamą muilo talpyklą, vakare ar ryte maudydamiesi vonioje galėsite patogiai pasiekti produktą ir išpilstyti optimalų jo kiekį. Tai daug paprasčiau nei išspausti chemines priemones iš nepatrauklios gamyklinės pakuotės. Čia reikėtų paminėti ir ekologijos klausimą. Muilo dozatorius leidžia muilo turinį nuolat papildyti, todėl sumažėjaatliekų susidarymas,o tai savo ruožtu labai naudinga aplinkai.

Kokius stilingus vonios kambario dozatorius rinktis?

Norint būti tikriems, kad konkretus vonios kambario dozatorius yra estetiškai tinkamas, verta užtikrinti nuoseklumą. Tai reiškia, kad jei vonios kambario įranga yra aukso spalvos, geras pasirinkimas būtų rinktis dozatorių su tokios pat spalvos elementais, pavyzdžiui, siurbliais. Tai patogu tiems, kurie nori paprastai papuošti savo namus, bet kartu išlaikyti praktiškumą. Įdomu tai, kad mūsų asortimente rasite ir tokių muilo dozatorių kaip TESSA GOLD arba TESSA SILVER, kurių kiekvienas puikiai derės su identiškų spalvų vandens maišytuvais ir čiaupais. Talpyklose telpa iki 450 ml produkto.

Šiuolaikiniai muilo dozatoriai

Šiuolaikiniai muilo dozatoriai paprastai yra minimalistinio dizaino. Dėl to jie puikiai dera prie santūrių, griežtų ar futuristinių interjerų. Dažniausiai pasirenkamos tokios muilo dozatorių spalvos kaip juoda, balta ir pilka - tikra klasika. Tai taip pat universalūs variantai. Pažvelkite į visiškai juodos spalvos DAMIEN 320 ml vonios kambario dozatorių, kuris, be to, yra matinės juodos spalvos. Tai puikus derinys, puikiai derantis prie modernaus interjero, kuriame vyrauja paprastumas, laužytas su futurizmu.

Kuris retro muilo dozatorius?

Tarp mūsų pasiūlymų taip pat rasite retro vonios kambario dozatorių. Tai puikus pasiūlymas tiems, kurie mėgsta interjere dominuojančius klasikinius akcentus, kartu užtikrinančius praktiškumą. Tarp universaliausių pasiūlymų neabejotinai yra iš stiklo pagaminti dozatoriai, pavyzdžiui, ARI GREY modelis. Šiame variante telpa 400 ml skysto muilo. Atkreipkite dėmesį į įdomius griovelius, kurie skaido paprastumą. Pusiau permatomas indas puikiai tinka beveik bet kokiam vonios kambariui.

Praktiškumas svarbu

Skysto muilo talpyklų atveju už praktiškumą atsakingas visas dizainas. Čia svarbupažymėti,kad įvairių modeliųvonios kambario dozatoriaigali skirtis savo talpa . Dėl šios priežasties patartina siekti pasiūlymo, kuris geriausiai atitinka jūsų individualius poreikius. Taip pat svarbi ir bendra gaminio estetika. Stikliniai modeliai bus universaliausi, tačiau ne mažiau įdomūs ir juodi, balti ar net metaliniai - sidabriniai ar auksiniai.

Susipažinkite su kitais mūsų asortimento gaminiais:

- Dekoratyviniai veidrodžiai

- Sieninis laikrodis

- Vaza

- Keraminiai gėlių vazonai

- Duonos krepšelis

- Lėkštės

Pakraunama...