Šviestuvai ir šviestuvų gaubtai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Rūšys
Filter

Kaip išsirinkti šviestuvus savo namams?

Apšvietimas interjerą paverčia ne tik funkcionaliu, bet ir stilingu. Daugeliui žmonių ypač svarbūs svetainės šviestuvai, nes tai vienas iš didingiausių kambarių bet kuriame name ar bute. Paprastai lubų viduryje montuojamas pakabinamo šviestuvo modelis,kuristolygiai apšvies interjerą. Taip pat patartina papildomai pastatyti aukštus pastatomus šviestuvus, naudingus skaitant. Panašią funkciją atlieka ir miegamojo šviestuvai, kurie suteikia kambariui jaukumo ir padeda lengviau atsipalaiduoti po sunkios dienos. Taip pat verta atkreipti dėmesį į atskirų modelių dizainą. Prie modernių, taip pat lofto ir industrinių įrengimų geriausiai dera minimalistiniai juodos spalvos modeliai. Kita vertus, romantiškuose provanso ir kaimiškuose interjeruose gražiai atrodo šviestuvai su pieno spalvos gaubtais, dažnai gėlių žiedlapių formos.

Šviestuvai, kurie bet kokį interjerą paverčia funkcionaliu

Neabejotina, kad apšvietimas interjeruose turi įtakos mūsų komfortui, kai jais naudojamės sutemus. Pavyzdžiui, virtuvėje esantys šviestuvai suteikia galimybę ruoštimaistą- šiuo atveju svarbu pasirinkti modelius, kurie sukuriabendrąapšvietimą, taip patpo baldais esančiusšviestuvus,kurieapšviečiastalviršio erdvę. Vonios kambariui skirti šviestuvai atlieka panašią funkciją, tačiau ten jie naudingi rytiniam tualetui, veido skutimui ir makiažo tepimui.

Kiek liumenų turėtų turėti stalinė lempa?

Namų biure ir paauglio kambaryje turėtų trūkti ne tik lubinio šviestuvo, bet ir stacionaraus stalinio šviestuvo. Jos srautas leidžia patogiai skaityti knygą, rašyti užrašus, taip pat praverčia atliekant "pasidaryk pats" darbus ar kuriant smulkius rankdarbius. Tokia lempa turėtų skleisti 200-500liumenų šviesą. Didesnės vertės gali sukelti regėjimo nuovargį arba akinimą.

Kokį šviestuvo gaubtą rinktis stovimajai lempai?

Tinkamai parinktas šviestuvo gaubtas yra atsakingas už šviesos slopinimą, kuri maloniai spindi, taip sukurdama šiltą atmosferą interjere. Be to, jie yra dekoratyvinis elementas, papildantis bendrą dekorą. Vieni dažniausiai naudojamų yra popieriniai modeliai, pagaminti iš aukštos kokybės servetinio popieriaus. Turimi gaminiai yra įvairių spalvinių variantų, dėl to juos lengva priderinti tiek prie subtilių boho ar skandinaviškų interjerų, tiek prie stiprių industrinio stiliaus aranžuočių. Taip pat gerai tinka ažūriniai, mediniai šviestuvų gaubtai, nes jie papildomai papuoš interjerą įdomaus rašto šviesos srautu.

Kaip patiems pasigaminti šviestuvo gaubtą?

Lempų gaubtą galime susikurti remdamiesi ankstesnio gaubto rėmu - tai gerokai palengvins užduotį. Naują detalę galime pasigaminti, pavyzdžiui, iš tvirtų tapetų, vytelių ar netlaisvos formos metalo. Pirmųjų dviejų medžiagų atveju jas supjaustome atitinkamo ilgio ir pločio ir pritvirtiname prie rėmo, tvirtai ištempdami medžiagą, kad visuma atrodytų estetiškai. Metalų atveju patartina juos sulenkti per apvalų elementą, pavyzdžiui, storą vamzdį, kad gautume tolygią apskritą formą, kurią galima sujungti naudojant lituoklį arba dekoratyvines virveles.

Peržiūrėkite kitus mūsų asortimente esančius gaminius:

- Puodeliai

- Stalo įrankiai

- Vakarienės lėkštės

- Žibintai

- Sieniniai veidrodžiai

- Skrynios

Pakraunama...