Veidrodžiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Filter

Dekoratyviniai veidrodžiai, visiškai pakeičiantys kambario charakterį



Svetainėje esantys veidrodžiaisuteikia erdvei originalumo. Puošnūs ir kartu tvirti rėmai patys savaime yra originali puošmena. Veidrodis ant virvutės - tai šiuolaikiška klasikinio veidrodžių kabinimo būdo variacija. Pavyzdžiui, "Mondex" modelis "Cedric", kabantis ant įspūdingos grandinėlės, yra ir minimalistinis, ir labai savitas. Tokio tipo sieniniai veidrodžiai traukia mūsų slenksčio lankytojų akį, net jei jų bendras dizainas yra pabrėžtinai minimalistinis. Renkantis veidrodžio rėmą verta atsižvelgti į bendrą kambario, kuriame jis užims savo vietą, dizainą. Pavyzdžiui, jei nuo lubų kabantis šviestuvas yra sidabrinės spalvos, šios spalvos rėmelis būtų geras pasirinkimas - paprastas akcentas, suteikiantis kambariui darnos ir elegancijos. Apskritas veidrodis taip pat gali pakeisti ant sienos kabantį paveikslą. Jei svetainės sienos baltos, o sofos pilkos spalvos veliūro, minimalistinis veidrodis, įrėmintas aukso spalva, suteiks intriguojančio akcento bendram interjero dizainui. Minimalistai neabejotinai įvertins šį klasikinį kambario dekoravimo būdą.



- Kokį prieškambario sieninį veidrodį pasirinkti?



Metaliniais rėmais įrėmintas veidrodis gali būti centrinis kambario taškas



Ant sienos kabantis veidrodisbet kuriame kambaryje gali būti pagrindinė jo puošmena. Gražiai pagamintas, tvirtas rėmas suteiks charakterio neapdorotam industrinio stiliaus interjerui. Mūrinės sienos, juodo plieno lova, medžio anglies atspalvio stiklinis stalas ant kojų ir minimalistinis veidrodis metaliniame rėme sukurs darnią ir intriguojančią visumą. Žinoma, veidrodis nebūtinai turi kabėti tik ant sienos. Durelių veidrodis - puikus sprendimas, kurį galima naudoti mažesniuose butuose ar kambariuose. Žavingo dizaino veidrodis "Alexia" auksiniame rėme, primenančiame šviežiai pražydusių gėlių žiedlapius. Ši lygaus skydo versija tiks daugelyje kambarių, suteikdama patalpai lengvumo. Toks skoningai įrėmintas veidrodis neabejotinai patrauks akį ten, kur jis kabo. Kartu neverta pamiršti ir praktinio veidrodžių aspekto - jie itin naudingi, kai norime apžiūrėti savo išvaizdą. Dėl šio aspekto juos puikiai tinka kabinti koridoriuje, kuriuo einame artėdami prie išėjimo.



Makiažo veidrodėlis - kiekvienos moters būtiniausi daiktai



Kiekviena moteris mėgsta kruopštų ir įspūdingą makiažą. Štai kodėl jai reikia tinkamo veidrodžio, kurį ji galėtų pakabinti virš savo tualetinio staliuko. Toks veidrodis turėtų būti pakankamai didelis, kad ji galėtų lengvai įžiūrėti save jame. Puikus pasirinkimas makiažo kampelyje yra veidrodžiai su apšvietimu, kurie yra itin praktiškas variantas. Apvalus sieninis veidrodis, įrėmintas dekoratyviniame sidabro spalvos rėme, patiks bet kuriai moteriai, todėl jis puikiai tiks virš tualetinio staliuko. Turint pakankamai didelį veidrodį, rytinis makiažas taps daug greitesnis. Dekoruojant miegamąjį ar bet kurį kitą kambarį, verta pasirūpinti kiekviena detale, kuri prisideda prie bendros kambario išvaizdos. Priešingai, nei manote, svarbus gali būti ir kambario kampe pastatomas stovintis veidrodis, todėl verta pasirūpinti, kad jis atrodytų itin prašmatniai. Greitas savo išvaizdos patikrinimas prieš išeinant iš namų yra nuolatinis tiek vyrų, tiek moterų atliekamas veiksmas, o tai rodo, kokie svarbūs veidrodžiai yra mūsų aplinkoje. Platus asortimentas leis juos visiškai pritaikyti pagal savo asmeninius pageidavimus.



Peržiūrėkite mūsų namų apstatymo reikmenų parduotuvę, kurioje rasite: vazų, žvakidžių, gėlių vazonų, lentynų, kavos staliukų, konsolių.

Pakraunama...