Vazos

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Rūšys
Filter

Vaza - madinga namų puošmena


Vaza - unikali bet kokio interjero puošmena. Tinkamai parinkta dar labiau išryškins gyvų gėlių grožį - sukursite vientisą interjero puošmeną, kuri pripildys visus jūsų namų kampelius kvapų ir leis juose jaustis dar gražiau, šilčiau ir jaukiau. Gali būti stiklinės, krištolinės, keramikinės, stiklinės ar rutulio formos - kokios labiausiai tiks jūsų interjerui?


Pastatydamivazą ant stalo, nesąmoningai sutvarkome erdvę. Įdėdami į ją gėlių: lauko gėlių, gėlių iš sodo, iš vietinės gėlių parduotuvės - į namus įnešame gaivumo ir lengvumo atmosferą. Nenuostabu, kad vazos su šviežiai skintomis gėlėmis dažnai tampa gražia nekilnojamojo turto plėtotojų brošiūrų puošmena - tai akį džiuginantis ir pasitikėjimą keliantis vaizdas. Štai kodėl vaza yra dekoracija, kuri turėtų rasti nuolatinę vietą kiekvienuose namuose - ji suteikia galimybę kurti unikalias dekoracijas, kurios džiugins namiškius ir svečius.


Vazos pasirinkimas - svarbu spalva


Rinkdamiesi vazą savo namams, būtinai atkreipkite dėmesį į jos spalvą. Kad dekoracijos su vaza būtų vientisos ir elegantiškos, rinkitės šviesias, pagrindines spalvas: baltą, smėlio, kreminę, pilką arba tiesiog rinkitės modernią stiklinę vazą. Mūsų parduotuvėje rasite ir gražių stiklo, ir krištolo vazų kolekcijų, pavyzdžiui, krištolo stiklo vazų iš "Crystalite Bohemia" stiklo dirbtuvių, pagamintų su dėmesiu detalėms, idealiai tinkančių Provanso stiliaus interjerui, stiklo formos vazų iš naujausios "Mondex" kolekcijos arba itin stilingų, baltojo marmuro imitacija dekoruotų "Cristie" serijos vazų iš Lenkijos. Kita vertus, jei mėgstate ekstravaganciją, jums tikrai patiks originalios Clara kolekcijos vazos, pagamintos iš permatomo blyškiai rausvo stiklo su įdomia auksine etikete ant kaklelio. Įdomu tai, kad Clara yra tipinė vaza tik vienai gėlei. Tokia puošmena puikiai tiks nedideliame interjere - ant nedidelio staliuko, komodos, prieškambaryje.


Didelės, mažos, įmantrios - keraminės vazos, kurios džiugina savo forma.


Keraminėsvazos dažnai pačios savaime yra dekoracijos. Keramika yra labai grakšti medžiaga, kurią mėgsta dizaineriai, nes iš jos galima išgauti net pačių išradingiausių formų vazas. Pavyzdžiui, pažvelkite į mūsų parduotuvėje esančią "Mondex" vazų kolekciją - rasite unikalių kaktuso, ąsočio, butelio formos vazų, neįprastų kristalų faktūrų, madingų struktūrinių raštų ir kt. Jos yra idealus pasirinkimas, ypač moderniam interjerui. Bet ne tik - tokio tipo vazos gražiai atrodys, pavyzdžiui, minimalistiniu skandinavišku stiliumi įrengtose erdvėse ir kaip kontrastas neapdailintiems loftų interjerams.


Platus mūsų parduotuvėje esančių vazų pasirinkimas leis lengvai suderinti idealią vazą su bet kokio stiliaus interjeru: klasikiniu ar moderniu.


Taip pat ieškokite: stalo indų, puodelių, puodelių, kavos servizų, stalo įrankių

Pakraunama...