Žvakės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Medžiaga
Rūšys
Filter

Žvakės - nes gražioms akimirkoms reikia ypatingos aplinkos


Žvakės yra populiariausia pasirenkama namų puošmena: jomis lengva papildyti interjerą aksesuarais, atitinkančiais jūsų namų stilių. Kokios žvakės geriausiai atrodys jūsų keturiuose kampeliuose ir kaip jas deginti, kad jos ilgiau išliktų su jumis? Siūlome.


Žvakės sukelia tik teigiamas emocijas. Nenuostabu, kad jos paprastai lydi ypatingas akimirkas: jų išsklaidyta, mirganti šviesa sukuria nepakartojamą atmosferą, leidžia atsipalaiduoti, pamiršti dienos stresą ir atsipalaiduoti. Mūsų parduotuvėje rasite aukštos kokybės žvakių namams: tradicinių vaško žvakių, natūraliai atrodančių dekoratyvinių žvakių, modernių led žvakių ir lėtai gyvenančių veganiškų sojų žvakių. Kurią iš jų pasirinksite sau?


Dekoratyvinės žvakės - kurkite unikalų interjerą


Dekoratyvinės žvakėsyra puikus būdas sušildyti namų atmosferą ir suteikti jiems ypatingo žavesio - nepriklausomai nuo jūsų namų stiliaus, jos dera prie bet kokio interjero. Atsižvelgdami į kambario stilių, rinkitės dekoratyvines žvakes dizainerių pakuotėse, pavyzdžiui, marmurines Cristie žvakes butelio žalios spalvos su papildomu difuzoriumi, kurios puikiai dera prie modernaus, art deco ar, pavyzdžiui, glamūrinio stiliaus. Kita vertus, minimalistiniame, lofto ar skandinaviškame interjere rinkitės paprastas žvakių formas - gražiai atrodys to paties storio, bet skirtingo aukščio žvakių kūgelių kompozicijos. Būtinai naudokite švelnias, prislopintas spalvas. Jei planuojate elegantišką vakarienę ir norite stalą papuošti žvakių šviesa, rinkitės dekoratyvines žvakes, sudėtas, pavyzdžiui, į aukštus stiklinius žvakidžius. Jos atrodys labai įspūdingai.


Kvapiosios žvakės - lėtas atsipalaidavimas


Žvakių pirkimas namams yra puiki investicija - taip pat ir į gerą savijautą. Atsipalaidavimas jų švytėjime - puiki proga sulėtinti tempą. Po ilgos dienos darbe, universitete ar mokykloje žvakė ir jos šilta šviesa padės nusiraminti, susitvarkyti mintis ir įkrauti baterijas jaukiai įsitaisius namuose. Kokias žvakes rinktis savo namams? Įdomi idėja yra kvapiosios aromaterapinės žvakės - padėtos vonios kambaryje, ant vonios ir lentynų, jos leidžia vos per kelias akimirkas susikurti privatų namų SPA. Šiam tikslui idealiai tinka žvakės stikle - pavyzdžiui, sojų žvakės "We love candles" iš minimalistinės "Basic" kolekcijos. Jos išsiskiria paprasta stiklo forma, mediniais priedais ir sodriais, itin gaiviais kvapais - jie ilgam išliks jūsų atmintyje.


Kaip deginate žvakes? Kelios paprastos taisyklės


Ar žinojote, kad yra nustatytas minimalus žvakių degimo laikas? Turėtume palaukti, kol visas vaškas tolygiai išsilydys, sudarydamas vadinamąjį baseiną. Deginant žvakes tik trumpą laiką, kyla pavojus, kad vaške susidarys tuneliai - tai sutrumpina žvakės tarnavimo laiką. Be to, nemažai reikšmės turi ir tai, kaip žvakės gesinamos - geriausia, jei tai daroma specialiu gesintuvu. Dėl įprasto užgesinimo gali nutrūkti dagtis ir susitepti vaškas. Jei neturite žvakių gesintuvo, pabandykite žvakes užgesinti pūsdami labai švelniai. Arba uždarykite žvakės dangtelį ir tiesiog "užgesinkite" liepsną. Ir tai dar ne pabaiga - prieš vėl naudodami žvakę atsikratykite apdegusios dagties dalies - geriausia ją švelniai nupjauti.


Taip pat žiūrėkite: žvakidės, gėlių vazonai, sieniniai laikrodžiai, pietų servizas, puodeliai

Pakraunama...