Termo buteliai ir termosai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Talpa [l]
Filter

Šiluminis buteliukas naudingas daugeliu atvejų

Termo buteliukas gali labai praversti, kai norite su savimipasiimti karšto ar atšaldyto gėrimo. Nesvarbu, ar vykstate į darbą, mokyklą, ar į kelionę, gerai parinktas ir tvirtas butelis leis mėgautis mėgstama arbata puikios temperatūros. Prieš perkant patartina patikrinti atitinkamo terminio buteliuko atsiliepimus, kad prieš išeidami iš namų galėtume drąsiai jį įsidėti į kuprinę. Hollie asortimente galime rinktis iš kelių spalvinių variantų. Cookini prekės ženklas siūlo penkių šimtų mililitrų talpos terminius butelius, pagamintus iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Kiekvienas modelis yra lengvas, todėl jį bus lengva pasiimti su savimi bet kur. Neabejotinas kompanijos terminių butelių privalumas yra tas, kad jie išlaiko temperatūrą iki dvylikos valandų. Be to, "Cookini" gaminami terminiai buteliai atrodo itin stilingai ir moderniai, o tai padidina jų vertę. Tokia naujoviška forma reiškia, kad tokio tipo indai išlieka puikia alternatyva tradiciniams termosams, kuriuos pasiimame su savimi į keliones.

Universalus termosas, padedantis mums laikyti skysčius

Daugelyje situacijų, kai norime išlaikyti mėgstamą gėrimą šiltą, praverčia praktiškas termosas. Nepriklausomai nuo aplinkybių, lengvas skysčių gabenimas yra didelis šio tipo talpyklos privalumas. Galime rinktis iš įvairių talpų, kad termosą galėtume pritaikyti prie savo dabartinių poreikių. Ypač tinka iš nerūdijančio plieno pagamintas modelis, nes jis užtikrina didelį patvarumą. Iki vieno litro talpos termosas yra itin praktiškas. Minimalistinis dizainas taip pat puikiai tinka vakarėliams, kai karšta kava patiekiama termosuose. Šis universalus ir veiksmingas skysčių temperatūros palaikymo būdas pasiteisins bet kokioje situacijoje. Tvirtai pagamintus termosus galima naudoti ir namuose, ir per oficialius susitikimus, ir kelionių metu, kai žinome, kad gėrimas turi būti pakankamai šiltas arba šaltas. Tinkamai prižiūrimas indas tarnaus mums daugelį metų.

Kūdikio termosas kaip kūdikio rinkinio dalis

Komplektuojant naujagimio kraitelį verta atkreipti dėmesį ir į buteliuko termosą. Šio nepastebimo indo dėka galime aprūpinti kūdikį tinkamai šiltu pienu, kuris yra jo mitybos pagrindas. Šis aksesuaras turėtų būti pagamintas itin kruopščiai ir kartu būti pakankamai didelis. Buteliuko termosas turi išlaikyti kūdikį šiltą iki kelių valandų, kad galėtumėte pasiimti kūdikį iš namų pasivaikščioti ar aplankyti giminaičius. Tokio tipo indas paprastai gaminamas iš storo polistireno, kuris puikiai izoliuoja temperatūrą. Kitas išskirtinis vaikiškų termosų bruožas - spalvingi piešiniai, kurie, nors ir primena pasakų atmosferą, yra grynai dekoratyviniai. Ieškant tobulo termoso verta atsižvelgti į savo poreikius, nes parametrai gali keistis priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Termosas turi tinkamai apsaugoti butelius nuo šilumos praradimo, o tai padaryti padeda ir tvirtas uždarymas. Papildomas tokio termoso privalumas yra tas, kad jį galima pritvirtinti prie vežimėlio. Termosas yra itin praktiškas jūsų lagamino priedas.

Atraskite mūsų: puodeliai, puodeliai, indai, virduliai, lėkštės, stalo įrankiai

Pakraunama...