Stiklinės ir taurės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
more... less
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
more... less
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kiekvienai virtuvei būtini akiniai


Tarp daugybės indų rūšių yra ir tokių, kurie priskiriami prie būtiniausių. Tai neabejotinai pasakytina apie stiklines, kurios naudojamos gėrimams patiekti šeimos nariams ir slenkstį peržengusiems svečiams. Sunku įsivaizduoti virtuvę be bent kelių jų. Arbatos stiklinės dažnai yra pirmas dalykas, kurio griebiamės, kai norime ką nors pavaišinti. Būtent jose patiekiami karšti gėrimai, todėl jas galima laikyti būtinu aksesuaru. Be to, skoningi ir elegantiški stiklinių rinkiniai gali būti išties praktiška dovana žmonėms, kurie ką tik puošia savo naujai įsigytą butą. Tokių stiklinių prireikia įvairiu metu, todėl spintoje jų visada turėtų būti pakankamai. Rytais jie gali būti naudojami kavai patiekti, o vakarais gali praversti neįprastų formų stiklinės gėrimams. Tiesą sakant, be įvairių rūšių stiklinių neįmanoma išsiversti, todėl verta pasižvalgyti po geros kokybės rinkinį, kuris pasitarnaus jums ar jūsų artimiesiems. Namų įkurtuvių proga draugams galime padovanoti solidžiai pagamintą lenkų gamintojo "Krosno" litrinių taurių rinkinį, kuris pravers daugeliu progų. Tokia praktiška dovana tikrai bus įvertinta.


Stilingos stiklinės gėrimams ir ne tik - itin funkcionali dovana


Yra daugybė progų, kuriomis artimiesiems dovanojame mažas ar dideles dovanas. Jei ieškote idėjos vienai iš jų, stilingų stiklinių gėrimams ar kitiems gėrimams rinkinys yra puikus pasirinkimas. Neįprastas dizainas ir aukšta gaminio kokybė užtikrins, kad jūsų draugai juos naudos ne vienerius metus. Žinoma, tarp siūlomų modelių rasime daugybę įvairių indų pasiūlymų, įskaitant stiklines kavai, jei būsimieji savininkai priklauso jos gurmanams. Didelis šios rūšies dovanų privalumas neabejotinai yra neprilygstamas funkcionalumas, kuris kartu su intriguojančia forma sudaro idealų duetą. Verta paminėti, kad kiekviena iš siūlomų stiklinių buvo pagaminta itin kruopščiai, dėl to galime būti tikri dėl jos kokybės ir tvirtumo. Pavyzdžiui, "Bohemia Beercraft" alaus bokalų rinkinys yra puiki dovanos idėja bet kuriam alaus mėgėjui. Dėl jų elegantiškos formos patiektas gėrimas suteiks dar daugiau malonumo sluoksnių.


Kiekviena stiklinė - tai aukščiausios kokybės garantija


Pirkdami bet kokį namų apstatymo elementą norime, kad jis būtų pagamintas itin kruopščiai ir garantuotų ilgaamžiškumą. Nesvarbu, ar perkame indus, skirtus likeriams, ar karštiems gėrimams - kiekviena stiklinė turi būti tvirta. O jei prie jo savybių pridėsime netradicinę išvaizdą, galėsime kalbėti apie puikų derinį, dėl kurio bus malonu patiekti gėrimus svečiams. Gali atrodyti, kad stiklinės arbatai ar kavai yra visų namų interjero detalių pagrindas, tačiau nereikėtų pamiršti ir stiklinių, skirtų skysčiams. Dėl tinkamo jų parinkimo namų vakarėliai su draugais, per kuriuos išjudinamas ne vienas alaus bokalas, vyks itin elegantiškoje aplinkoje. Ieškant tobulo indų rinkinio, verta nukreipti žvilgsnį į įdomiai pagamintus naujoviškų formų modelius. Tokie, pavyzdžiui, yra "Affek Design" geometriniai bokalai iš serijos "Adel Gold". Šie talpūs indai gėrimų serviravimą padarys dar malonesnį tiek svečiams, tiek šeimai.


Žiūrėkite: stalai, foteliai, kėdės, puodeliai, puodeliai , lėkštės, stiklinės

Pakraunama...