Staltiesės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Filter

Įdomaus stiliaus universalios staltiesės


Staltiesės mums gali asocijuotis su klasikine balta spalva, kuria stalus puošiame oficialiomis progomis. Tačiau pasirodo, kad jos gali įgauti išties intriguojančią formą, kuri gali originaliai papuošti patalpą, kurioje naudojama staltiesė. Šiuolaikinės staltiesės yra visos paletės spalvų, kurios pradžiugins ne vieną namų svetainės svečią. Siekiant vientiso efekto, staltiesės spalvas galima derinti, pavyzdžiui, su sienų spalvomis. Jei tapetai yra mėlynos spalvos, pasirinktą staltiesę galima dekoruoti mėlynais dryžiais, kurie bus akivaizdi nuoroda į kambario apdailą. Kitas variantas, leidžiantis suderinti įvairius dekoro elementus, yra stalo staltiesė, kuri bus originalus priedas, pavyzdžiui, šeimos vakarienės metu derės prie servetėlių, esančių šalia stalo įrankių. Įdomus asortimentas leidžia mums išsirinkti nebrangią staltiesę, kuri paįvairins minimalistinį bet kurio kambario dekorą. Tiek staltiesė, tiek servetėlė, kuria bus uždengtas baldas, gali atrodyti naujoviškai arba klasikiškai, priklausomai nuo mūsų skonio.


Staltiesės mūsų interjerui papuošti


Mūsų pasirinkta staltiesė gali visiškai pakeisti bet kurio kambario išvaizdą. Nesvarbu, ar stalą puoš gausybė spalvų ir raštų, ar šiek tiek tradiciškesnis staltiesės apipavidalinimas - tai svarbus elementas, turintis įtakos tam, kaip mūsų interjeras atrodys kitų akyse. Todėl patartina užtikrinti, kad staltiesės tinkamai derėtų su kitomis interjere naudojamomis spalvomis. Šiuolaikinio požiūrio dėka, dengdami stalą galime sau leisti daug laisvės. Taigi, pavyzdžiui, egzotiškais vaisiais dekoruotos servetėlės gali būti naudojamos ant virtuvės stalo, kur paprastai mėgaujamės savo mėgstamais patiekalais. Pagrindiniame namų kambaryje, kur paprastai priimame draugus, esančio stalo staltiesės turėtų būti kuo reprezentatyvesnės. Jas renkantis nereikėtų pamiršti namų šeimininko estetinių pojūčių. Tas pats pasakytina ir apie suolų bėgius, kurie atlieka svarbų vaidmenį namų puošyboje. Neabejotinai jausimės labai patenkinti, kai pažiūrėsime, kaip gerai dera visi už mūsų slenksčio esantys daiktai.


Puikios staltiesės apvaliam stalui


Savo namuose dažnai statome akį traukiančius apvalius stalus, kurie nurodo į klasiką. Kai nusprendžiame rinktis tokį baldą, verta pasirūpinti ir atitinkamai įdomiomis ovaliomis staltiesėmis. Tokios formos stalas gali atrodyti neįtikėtinai šiuolaikiškai, jei jį papuošime intriguojančia staltiese. Kaip žinome, staltiesės atlieka ir dekoratyvinę, ir apsauginę funkciją, todėl jų nereikėtų pamiršti dekoruojant namų kambarius. Tradiciniai sniego baltumo variantai puikiai tiks oficialiose situacijose, pavyzdžiui, švenčių ar gimtadienių proga, o dažnai žaismingi raštai tiks kasdieniam naudojimui. Idealios staltiesės apvaliam stalui yra tos, kurios tinkamai uždengia stalviršį, apsaugo baldą nuo nepageidaujamų dėmių ir įbrėžimų, o kartu atrodo tikrai įdomiai. Kad ir koks būtų mūsų skonis, galime išsirinkti staltiesę, kuri taps neatsiejama kambario apstatymo dalimi, taps neatsiejama visumos dalimi, džiuginančia akį kiekvieną kartą, kai prisėsime prie stalo.

Pakraunama...