Skaičiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Rūšys
Filter

Angelų figūrėlės - graži bet kurių namų puošmena


Angelo figūrėlė asocijuojasi su rūpesčiu, apsauga ir saugumu. Juk būtent angelas teigiamai tapatinamas su kiekvieno iš mūsų asmeniniu globėju. Tai viena iš priežasčių, kodėl verta turėti angelo statulėlę kiekvienuose namuose ir bute. Ji bus tarsi mūsų asmeninis apsauginis namų lizdo talismanas. Be to, angelo figūrėlė gali atlikti dekoratyvinę funkciją. Paprastai šios figūrėlės asocijuojasi su gipso liejiniais arba keramika, tačiau klasikinio stiliaus, kuris nedera prie modernistinių tendencijų. Čia siūlome kažką visiškai kitokio, kas patiks net šiuolaikinio interjero šalininkų skoniui. Angelų figūrėlės, tačiau šiuolaikinio varianto. Paprasta, minimalistinės formos angelo figūrėlė - liekna moters angelo figūrėlė - pagaminta iš keramikos, nudažytos aukso, sidabro arba vario atspalviais. Liejimo paprastumas šiuo atveju puikiai kuria modernumą ir eleganciją net ir amžinųjų angelų motyvų kategorijoje.


Puiki dovana artimiesiems bet kokia proga - dekoratyvinės figūrėlės


Aukščiau aptartos angelų statulėlės taip pat yra dovanos idėja artimam žmogui. Dovanojama angelo figūrėlė - tai ženklas, kad mums rūpi žmogus ir norime, jog jis visada būtų saugus, o aplink jį ir jo namuose būtų kuriama tik draugiška atmosfera. Tai taip pat sensacinga idėja įkurtuvių vakarėliui, kaip dovana naujuose namuose. Dovanokite tai, kas simbolizuoja ramybę, vidinį komfortą, dėmesį ir saugumą.


Figūrėlės namams, tos, kurios turi dekoratyvinį atspalvį, žinoma, yra ne tik angelai. Rinkoje yra daugybė dekoratyvinių figūrėlių, dažnai labai įdomių. Šį interjero sezoną rinkimės sidabrą, auksą ir varį, kaip ekstravagancijos išraišką, tačiau minimalistinio ir subalansuoto stiliaus.


Papuoškite savo komodą - dekoratyvinės figūrėlės namams


Figūrėlės namams yra tikras "taškas ant I" interjero dizaine, ypač kalbant apie tokius baldus kaip komoda. Šis baldas atrodo labai patraukliai, jei ant jo viršaus išdėliota apgalvota dekoracija. Nepalikite komodos tuščios ir nepapuoštos. Šiuo atveju puikiai tiks įvairios dekoratyvinės figūrėlės, dažniausiai pagamintos iš minėtos keramikos. Tai nebūtinai turi būti senamadiškos smulkmenos, priešingai, šiuolaikiškos minimalistinių, kartais geometrinių formų dekoratyvinės figūrėlės. Elegantiškas ir didelis gaublys, vaizduojantis visą mūsų pasaulį, pavyzdžiui, stovintis ant elegantiškos trikampės medinės kojos, taip pat yra puiki idėja kambariui papuošti.


Sensacinga idėja, kaip papuošti interjerą, - pakaitomis išdėlioti skirtingų dydžių ir apimčių dekoratyvines figūrėles, išlaikant kompoziciją natūralią ir šį sezoną madingą - paprastą.


Taip pat žr: Siūlome: stalai, komodos, kavos staliukai, modernios žvakidės, laikrodžiai


Mūsų tinklaraštyje rasite įdomių idėjų:


Kokios dekoracijos prieškambariui?


Namų įkurtuvių dovanų idėjos


Kokias dekoracijas rinktis miegamajam?

Pakraunama...