Servetėlės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Stalo servetėlės - elegantiško valgio priedai


Stalo servetėlės - tai sprendimas, kurio dažniausiai griebiamės rengdami elegantišką vakarienę - vakarienę su draugais, gimtadienio vakarėlį ir daugelį kitų. Tuomet dažnai renkamės dekoratyvinius modelius. Mūsų pasiūlyme rasite įdomių popierinių servetėlių, kurias sėkmingai galėsite naudoti tiek kasdien, tiek šventinėmis progomis. Įdėtos į servetėlių laikiklį, jos visada bus pasiekiamos kiekvienam namiškiui. Rekomenduojame servetėles, pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, kurios leis efektyviai nusišluostyti burną ir rankas baigus valgyti. Kartu dekoratyvinės versijos gali tapti įdomiu elementu, ant kurio išdėliosite lėkštes ar stalo įrankius. Verta paminėti, kad mūsų siūlomos pigios popierinės servetėlės yra stalo reikmuo, kuris populiarus ne tik daugelyje namų, bet ir viešojo maitinimo įstaigų. Šiose vietose jos praktiškai naudojamos jau daugelį metų. Įvairios servetėlės stalui - tai aksesuaras, galintis suteikti originalų akcentą stalo apipavidalinimui, į kurį įeina ir indai, kuriais naudosis susirinkusieji.


Popierinės servetėlės restoranams - kodėl jos svarbios?


Popierinės restoranų servetėlės yra būtinos maitinimo įstaigoje. Jomis svečiai gali nuvalyti stalo įrankius prieš valgį ir nušluostyti burną po to, kai viską suvalgo. Servetėlės būtinos visuose bistro, kavinėse ir kitose vietose, kur klientai sėdi prie stalo. Mūsų asortimente rasite įvairių variantų, iš kurių galite rinktis. Tarp jų yra, pavyzdžiui, popierinių servetėlių su spauda, kurios puikiai parodys jūsų svečiams, kokio tipo maitinimo įstaigai vadovaujate. Šis variantas pakuojamas po dvidešimt pakuočių. Popierinės servetėlės restoranams yra būtinas aksesuaras, nes jos labai prisideda prie jūsų svečių, kurie bet kada gali pasiekti servetėlių laikiklį, patogumo. Kviečiame susipažinti su mūsų asortimentu, kuris padės lengvai apsirūpinti būtiniausiomis detalėmis, kurių gali tikėtis jūsų klientai.


Servetėlių laikiklis namams taip pat yra naudinga prekė


Verta paminėti, kad servetėlės namams taip pat pasirodo esančios reikalingos. Nesvarbu, ar kviečiatės į svečius, ar galbūt pusryčiaujate su šeima - turint po ranka servetėlių visada lengviau palaikyti higieną. Mūsų asortimente rasite šimto atsargų, kurios jums tarnaus ilgai. Kartu šios popierinės servetėlės yra itin nebrangios. Pažymėtinos ir dekoravimo galimybės. Verta žinoti, kad dekoratyvines servetėles galite lankstyti įvairiais įmantriais būdais. Tokia detalė pradžiugins ne tik suaugusiuosius, bet ir pačius mažiausius, susirinkusius prie stalo. Paprastai visi stebisi šeimininkės, kuri skyrė laiko neįprastoms formoms ir dariniams sukurti, išradingumu. Net minimalistinės stalo servetėlės gali įgauti visiškai naują ir unikalų charakterį. Apsilankykite svetainėje ir raskite modelių, kurie įkvėps jus lavinti naujus kūrybinius įgūdžius.


Pakraunama...