Rankšluosčiai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Rankšluosčiai - būtini kiekvienuose namuose


Yra namų aksesuarų, be kurių būtų sunku apsieiti. Tarp jų yra ir rankšluosčiai. Kasdienės maudynės ar ėjimas į baseiną - tai situacijos, kai jie mums tampa nepakeičiami. Medvilniniai rankšluosčiai yra ne tik labai praktiški, bet ir gali būti mūsų mėgstamos spalvos ar net įdomaus rašto. Kai kurie žmonės taip pat stengiasi juos priderinti prie savo interjero, o tai neabejotinai naudinga siekiant išlaikyti apdailos ir praktinių aksesuarų nuoseklumą. Be to, dideli rankšluosčiai dažnai tampa labai naudinga dovana draugams vestuvių metinių proga, kai juos puošia užrašai "vyras" ir "žmona". Tokia dovana bus ne tik funkcionali, bet ir pagaminta "su saiku". Virtuvėje tikrai pravers maži rankšluosčiai, skirti indams nušluostyti po to, kai bus sutvarkyta. Jei ieškote ko nors, ką galėtumėte naudoti tarp savo keturių sienų, galite rinktis tik solidžiai pagamintą Alan modelį, kuris gaminamas įvairių spalvų, iš kurių itin intriguojantis pavyzdys - tamsiai žalia su gražiu giliu atspalviu. Šio stiliaus vonios rankšluosčiai puikiai atliks savo darbą.


Vonios rankšluosčiai atostogoms


Kai ateina taip trokštamos atostogos, trokštame eiti prie baseino arba į paplūdimį. Tuomet, be jokios abejonės, pravers į tai orientuoti vonios rankšluosčiai. Šiuos modelius pasiimame su savimi į atostogų keliones, todėl jie turėtų būti pakankamai tvirti ir, pageidautina, taip pat dideli. Įdomus variantas yra paplūdimio rankšluosčiai, dekoruoti kutais - jų spalva, primenanti žydrą dangų ir skaidrų jūros vandenį, puikiai tinka poilsiui saulėje. Atostogų sezono metu dažnai naudojame viešbučių rankšluosčius, kurie pasižymi džiuginančia medžiagos kokybe.


Panašų pasitenkinimą galime patirti ir namuose, jei pasirinksime pripažinto prekės ženklo dizaino rankšluosčius. Svečių namai, kuriuose apsistojame vasarą, mums asocijuojasi su prabanga, tačiau tokį pat komfortą galime suteikti ir savo vonios kambaryje pasirinkę aukščiausios kokybės rankšluosčius. Pasirūpinę kiekviena detale, net ir pačia nepastebimiausia, galime jaustis visiškai patenkinti.


Puikus rankšluostis kiekvienam šeimos nariui


Tiek suaugusieji, tiek vaikai turi savų komforto lūkesčių. Su mažiesiems skirtais vonios rankšluosčiais mūsų mažieji po vakarinio dušo galės apsigaubti jaukiai minkštu audiniu. Jiems būdingi linksmi raštai, kurie patiks kiekvienam mažyliui. Tačiau ir vyresnieji namų šeimininkai ras ką nors sau iš plataus asortimento. Gerai pagaminti rankšluosčiai namams yra tikra būtinybė, todėl verta nukreipti žvilgsnį į įvairiaspalvius modelius, kurių kiekvienas pasižymi laukiama kokybe. Svarbios rankšluosčių savybės - malonumas odai, sugeriamumas ir tai, kad jie greitai džiūsta. Kiekvienam iš jų priklauso itin puošnus Ria modelis, kuris yra dviejų dydžių, kad galėtume jį priderinti prie individualių namų ūkio pageidavimų. Nesvarbu, ar ieškome vaikui skirto rankšluosčio, ar universalesnės versijos, pritaikytos suaugusiesiems, turėtume atkreipti dėmesį į dėmesį į detales, kurios suteiks mums garantiją, kad aksesuaras tarnaus mums tikrai ilgai be jokių pažeidimų ar spalvos pakitimų.


Atraskite mūsų siūlomus: žvakides, vazas, vazonus, vazonus, puodelius, lėkštes, lovatieses ir dar daugiau.

Pakraunama...